Lifecoaching

Be proud of your self

Be proud of your self and be a girl who radiates strength and love.

Heel veel vrouwen zeker in Nederland zijn haast niet zo trots als de vrouwen in anderen landen. Raar eigenlijk als je bedenkt, want de vrouw kan zoveel meer dan ze eigenlijk denken. Mijn oma zij altijd als je power uit wilt stralen om je eerst trost zijn op jezelf. Zijn wijze woorden van een wijze vrouw, ik heelt zoveel van mijn oma. Meer dan mijn eigen moeder, ik zei altijd tegen mijn eigen moeder. Als jij niet trots op jezelf bent, hoe kan ik dan trots zijn op mijn zelf. Is een wijze les die ik iedereen wilt mee geven, je mag trots op je eigen zijn. Omdat er maar een persoon als jou zelf bestaat. Wat maakt het uit als je dun, dik, of weet ik wat bent, het gaat er om wat je uit straalt.

Afbeeldingsresultaat voor vintage power woman

Girl power is the best thing in life, love your self and be proud.

Wie girl power heb kan zoveel meer bereiken, je hoeft niet perfect te zijn het gaat er om ben je trots op jezelf. Als ik om me heen kijk, wat zie ik dan vrouwen die jaloers zijn op een ander. Waarom mag god weten ik weet het niet, want ik zelf ben ook een vrouw. Want als je trots bent op jezelf dan ben je ook niet jaloers op een ander. Waarom zal je is zo zonden, girl power begint altijd bij jezelf, en niet hoe je er uit ziet en wat je heb. Maar om wie je bent, het uiterlijk is schijn vertoon, innerlijk is trots zijn om wie je bent en dat is wat er telt.

Interessant als je vrouw bent: http://www.lindanieuws.nl

Groetjes Angelique

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.