Eigenbaas

WordPress plugins

WordPress plugins kiezen  welke neem je dan, als er duizend zijn om uit te keizen.

WordPress biedt duizende plugins aan, en voor nieuwe gebruikers kan dit overweldig zijn. Omdat je niet weet welke je moet gebruiken, en waarom deze plugins goed zijn voor je website. Tuurlijk in het begin is alles moeilijk, zelfs ik had er moeite mee. Maar als je goed op google zal zoeken naar de juiste plugins kom jij als gebruiker van wordpress heel ver.

Welke wordpress plugin heb je nodig om de beste uit je website te halen.

WordPress zelf is een zeer krachtige tool om mee te  publiceren op het internet. Plugins zijn de extenties die WordPress zo flexibel en multi-inzetbaar maakt. Hoe je de beste WordPress Plugins vindt en installeert? Bezoek de WordPress Plugin Directory op WordPress.org.

WordPress SEO – De Ultieme {SEO zoekmachine optimalisatie} Tool voor WordPress, gebundeld in één plugin. WordPress SEO biedt je  een unieke meta-description, zoekwoorden (keywords) & titels aan elk WordPress Bericht & Pagina toe te kennen.

WordPress Database Back-up – Deze plugin stelt je in staat om een Back-up te maken van jouw WordPress Database. Altijd handig als je verandering brengt aan je wordpress, site.  Je kunt dit proces automatisch plaats laten vinden, en je database een  per e-mail toezenden. Of op te  laten slaan op een veilige plek op jouw webruimte. Door deze plugin te installeren, heb je altijd een slag om de arm; als iets misgaat heb je altijd de laatste Back-up in je bezit. Als je een volledige Back-up wilt van jouw WordPress Website of Weblog – en deze ook zelf terug wilt kunnen zetten – overweeg dan VaultPress, de Back-up-dienst van Automattic WordPress’ moederbedrijf.

Afbeeldingsresultaat voor wordpress

Subscribe to Comments – Deze plugin stelt jouw bezoekers in staat om zich in te schrijven op reacties van andere bezoekers.

Ze ontvangen een notificatie als een volgende reactie is geplaatst. Dit helpt jouw bezoekers om op de hoogte te blijven van lopende discussie en houdt activiteit op jouw Weblog of Website gaande. Dit kan bezoek aan jouw Website of Weblog extreem vermenigvuldigen!

Comment Redirect – Deze plugin helpt jou  bezoeker, die voor de eerste keer reageert doorverwijzen naar een specifieke pagina. Binnen jouw WordPress Weblog of Website. Op deze manier kan je nieuwe reageerders op een persoonlijke manier welkom heten, bedanken voor de reactie en kennis laten maken met jouw website!.

Akismet – komt standaard bij de installatie van WordPress. Akismet beschermt jouw WordPress Weblog tegen Comment-SPAM. Om Akismet te activeren is het nodig om een API-key aan te vragen. Voor kleine non-commerciële Weblogs is Akismet gratis.

Ultimate Google Analytics – Google Analytics is de gratis tool van Google. Om jouw statistieken van jouw Website  bij te houden. Met deze plugin integreer je Google Analytics naadloos, met jouw WordPress Website . Ook uitgaande links kunnen geregistreerd worden, én als jij ingelogd bent als beheerder wordt jouw klikgedrag niet gemeten.  Dit houdt jouw, statistieken dan  betrouwbaarder.

Interessante links zeker voor jouw als blogger.

zeef.com

prettybusiness.nl

man-enzo.nl

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.