online,  sociaal media

Beste keuze voor je blog thema

Beste  keuze voor je blogthema = (-lay-out), is bepalend voor je website.

Jij kent dit wel jij bent aan het klagen dat , omdat jij geen keuze kan maken. En het resultaat dat jij nog geen website heb, als je nu eerst voor jezelf duidelijk heb. Wat jij uit wilt dragen met je website, kun je ook de juiste thema kiezen die bij je past. Ik kwam tot besef om de volgende vraag te stellen.

Wat heb ik echt nodig voor mijn website.

Al googelend kom je de mooiste themes tegen die je kunt downloaden of kopen .Vervolgens probeer je de inhoud in die mooie maar helaas, dwingende stramien te proppen. Waar door je voor jezelf concessies doet waar je helaas nooit echt achter sta. Of er zitten teveel functies op, dat je denkt wat moet ik hier mee maar hoe kan ik dan mijn website beheerbaar maken.
Afbeeldingsresultaat voor thema voor een blog

Googlend op de gratis wordpress templates is nooit zonder risico: er kunnen namelijk spamlinks in verborgen zitten. Vervolgens installeer je de plugin, op Theme Authenticity Checker kun je thema testen. Voor veilige themes ga je naar de WordPress Theme Directory of in je Dashboard onder weergave. Themes-button- Nieuwe toevoegen. Altijd handig om extra controle te doen, want je weet nooit wat er achter zit.

En wat heb jij nu nodig voor je website?

De keuze van de beste WordPress themes, voor je website is iets waar je te lichtzinnig overna  moet denken als je serieuze plannen heb in de toekomst. En dat ervoor  zorgt dat je websites populair wordt, en interessant word voor andere. Het design van een perfect theme maakt namelijk niet alleen een goede eerste indruk, bij je sitebezoekers. Maar zorgt tevens ervoor dat het automatisch, voor een optimalisaties zorgt. Zodat je berichten gemakkelijk door zoekmachines, kunnen worden gevonden. In dit artikel help ik zoveel mogelijk te helpen voor de beste wordpress thema voor je website.

Ontdek dan wat je nodig heb voor je hoofdpagina.

Zo leer je hoe je een pagina maakt en wat je er neer kan zetten, als je net begint dan. Is wel belangrijk dat je een website heb die zelf op een hosting draait, dus een wordpress op org en niet op com.

Heel veel plezier om je eigen website aan te maken , en gewoon doen waar jij goed in bent.

Meer info www.blogtrommel.be

Groetjes Angelique.

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge