Eigenbaas,  online,  sociaal media

Waar gaat jouw blog over

Waar gaat jouw blog over, inmiddels heb ik een compleet wordpress over  geschreven.

Over blogtips, al een lange tijd geef ik elke week tips voor bloggers. Nu zijn ze nog gewoon te lezen, maar waarschijnlijk ga ik ze binnenkort samenvoegen en er een e-book van maken! Dus geniet ervan om dat het  nog kan. Dit zijn mijn tips om jouw  blog succesvol te maken.

Afbeeldingsresultaat voor bloggen

Wat maak jouw idee nu zo uniek.

Voordat je begint, ga dan eerst op zoek naar jouw uniek idee. Je wil natuurlijk  niet zomaar beginnen toch? Maar er keihard voor werken, met beoogde  resultaat. Meestal  zien we te laat waar andere naar heb gekeken, maar wat je eigenlijk wel van  plan was.

Vervolgens start jij met bloggen.

En bloggen is gewoon beginnen, met schrijven. Gewoon doen! In een paar klikken heb jij je eigen blog gemaakt en kan feest  beginnen. Doe dat ook gewoon, begin! Het hoeft niet meteen perfect te zijn, bloggen leer je door het te doen.

Schrijf vooral goede content= inhoud.

Het belangrijkste voor een goede blog: goede content. Je blog valt op ,of je zet inhoudt er op die gewoon interessant is  logisch toch?

Nu de bezoekers zo belangrijk voor bloggers.

Nu ben je hard aan de slag met je blog, dan is het natuurlijk heel erg leuk als het ook gelezen wordt. Hoe zorg je ervoor dat je meer bezoekers krijgt op je blog? Een succesvol blog is niet in een dag gebouwd, ook niet in een week. En zeker  niet in een maand, een beetje geduld is dus vereiste. En doorzettingsvermogen, en vooral niet opgevenwat de meeste wel eens doen.

Afbeeldingsresultaat voor bloggen

Maar als je met  bloggen je geld wilt verdienen.

Dan is het belangrijk dat je gaat bloggen met inhoudt, anders ben jij gewoon  niet interessant voor bedrijven. Tuurlijk want jij weet als geen andere dat je er gewoon je werk van kan maken, maar hoe zorg je jij er nu voor dat je in de picter komt. Is er voor zorgen dat wanneer je blog wat  groter wordt,  het belangrijk wordt. Dat jij gaat bepalen voor jezelf in  welke niches jij wilt vallen. Dan krijg je  te maken  met mensen die iets van je willen. Hoe ga jij  daarmee vervolgens mee  om? Blijf je dan bij jezelf of doe jij wat bedrijven van je verwachten. Dus als je het om zal draaien wat ben jij waard , en vooral heel belangrijk hoeveel is je website waard.

Meer info over bloggen en affilate kijk dan zeker hier:

affiliateblogger.nl

huisvlijt.com

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge