Geen categorie

Vandaag besteld morgen in huis

Shoppen op het internet kent vele voordelen maar er zitten ook nadelen aan vast.

Shoppen op het internet kan heel handig zijn, je hoeft er de deur niet voor uit te gaan. Het is makkelijker om de prijzen te vergelijken, en alles word met spotprijs aan geboden. Zijn vaak niet echt of het word niet geleverd, koop daarom alleen maar bij gerenommeerde web winkels met betrouwbaar merk. Wat veel mensen trouwens niet weten is dat je hele bestelling terug stuurt de winkel ook bezorgkosten terug moet storten. De retourskosten vaak voor eigen rekening, terwijl ze zeggen het is gratis.

Afbeeldingsresultaat voor shoppen online

Shop veilig en bewust.

Wat mooi lijkt om waar te zijn, is dat vaak ook zo neem nu de Uggs die voor een spotprijs word aan geboden. Zijn vaak niet echt of worden nooit geleverd, koop daarom alleen bij gerenommeerde webwinkels met een betrouwbaar webwinkel.

Voorkom een miskoop.

Veel kleding die je koopt online worden vaak geretourneerd omdat de maat niet klopt, of het materiaal voldoet niet aan hun verwachting. Er word immers druk gewerkt aan software waarmee je kledingstukken digitaal kunt aanpassen. Je maakt dan een avatar van jezelf met jouw exacte maten en zo kun je op het beeldscherm zien hoe het kledingstuk staat. Om zo miskopen te voorkomen in de toekomst, met deze tips zal het zeker lukken.

Tip 1

Lees de productomschrijving zorgvuldig maten, materiaal kleur en klop deze met het beeldt wat jij heb.

Tip 2

Zoek naar het product op verschillende sites, bestudeer alle beelden en maak gebruik van de inzoom op de sites. Om het materiaal van dichtbij te bekijken.

Tip 3

Veel online kledingwinkels hebben een maattabel op de website staan. Meet je eigen maten op en vergelijk deze met de maattabel.

Hoe laat zal ik webshoppen.

Veertig procent van alle online kledingaankopen wordt gedaan tijdens kantoor uren. Zo 24 procent van de online aankopen worden op een maandag gedaan. In het wekend word maar negen procent van de online shoppen gedaan.

Afbeeldingsresultaat voor shoppen online

Handige websites;

www.consummentenbond.nl

Meer informatie over veilig shoppen op het internet.

www.webshopblog.nl

Het laaste nieuws op het gebied van webwinkels.

Beauty 

www.parfumpavijoen.nl

www.drogisterij.net.

cadeautjes voor de kleinekindjes.

www.toetie.nl

www.kleinezebra.nl

Mode

www.hogehakken.nl

www.ilovevintage.nl

www.kleertjes.nl

www.voguebazaar.nl

www.ellure.nl

Veel succes met je online aankopen .

Groetjes Angelique

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge