online,  puur ondernemen

Singel super mom club

Deze singel super mom club is een club voor alleen staande moeders.

Waar je het beste uit je zelf kan halen en waar je eigen positie wordt verbetert. Als je als alleen staande moeder volwaardig mee wilt draaien , dan moet het eigenlijk het zelfde zijn als de alleen staande moeders met partner. Dan kan jij je eigen bestaat een vorm geven, anders blijf je draaien in je eigen kringetje. Want eigenlijk moeten alle alleen staande moeders eigenlijk de zelfde kansen krijgen, als werkende moeders. Wanneer de basis op orde is zijn veel alleenstaande moeders veel meer in staat, dan daar voor. Hier door ontwikkelen kinderen zich beter en kunnen ze beter bijdragen aan een betere samenleving.

Afbeeldingsresultaat voor singel super mom

Visie van de singel super mom, en hun drie pijlers.

  • Welzijn vergroten van hun financiële, emotionele en economische positie en hun zelf bewust zijn vergroten.
  • Het informeren en stimuleren van alleen staande moeders, om hun ondernemerschap op te pakken. Of te vergroten zodat ze weer in staat zijn, om hun eigen geld te verdienen.
  • Het onderlingen  verbinden van alleen staande moeders met een maatje waar ze hun netwerk vergroten en verbeteren.

Wat doen ze allemaal  de singel super moms.

De Single Super Mom is een grootste en meest inspirerende netwerk voor Single Moms.  Zij organiseer samen met bedrijven of ze bezoeken ze om samen een inspirerende bijeenkomsten te organiseren. Hun online inspiratie, informatie en support draagt bij bij een betere samenwerking. Daarnaast produceren ze “Single Super Mom boeken, trainingen, workshops en events. Eva Yoo Ri, de Single Mom, oprichtster van Single Super Mom club:  hoopt dat de Single Moms te inspireren om zo de to “become the best version of themselves te worden.

Manager mom.

Soms heb je het idee dat je soms vastloopt? Dat je zoveel balletjes in de lucht moet houden.En dat je het even niet meer weet waar je het moet zoeken? Dat je weinig mensen hebt om op terug te vallen? Of omdat  je te weinig energie meer hebt om het allemaal vol te houden. Dan is de singel super mom er om jou te helpen bij je droom om de beste versie van je zelf te worden, is de eerste stap te zetten. Naar je eigen droom leven die jij al in je droom zie gebeuren je doet het niet alleen want er zijn de singels mom die je daar bij helpt.

Meer info en zeker een aanrader om je eigen bij aan te sluiten zie de link: https://singlesupermom.nl

Gr Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.