Geen categorie

Reiki Helende energie

Weldaad voor dier en mens dat is reiki.

Voor mij is het normaalste zaak van de wereld omdat ik het regelmatig toepast zowel op de dier als de mens. En soms heeft de dieren het meer nodig dan de mens, dan pas ik het vaker toe bij dieren dan bij de mens. Vandaag ook ik werk als vrijwilliger op de kinderboerderij, het eerst wat ik zij bel de dieren arts deze pony is verstopt. Zo gezegd zo gedaan dieren arts was aanwezig en het eerste wat hij zij deze pony is verstopt. Later komt de beheerder naar mijn toe hoe weet jij dat deze pony verstopt was, dat vertel ik je een ander keertje wel.

Brown Horse Beside Gray Metal Bar

Dieren zijn dankbaar wat je hun geeft, zij hebben geen oordeel die genieten gewoon van de behandeling. Het eerst wat ik vroeg mag ik deze pony een reiki behandeling geven zodat hij minder pijn heeft in zijn buik. Dat was goed want de pony was helemaal versuft en had heel veel pijn. Zodra ik de behandeling gaf, ontspannende de pony hij werd rustiger en alerter en ging weer eten. Waarom zal ik het niet toepassen als ik het al heb kan ik altijd iemand anders er mee helpen zowel dier als mens.

Wat is nu reiki zie link voor meer info. http://www.spirituele-energie.nl/reiki/wat-is-reiki

Vind je deze artikel leuk geef dan commentaar.

Gr Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.