food

Move on lemon water

Move on lemon water her com gemberwater helps you feel better.

11 Redens om gemberwater met citroen te mengen, omdat de hoofd ingrediënten gember je helpt om weer beter te voelen. En als je dat samen met de lemon doe voel je zo weer fit, gember zit een stofje die de ontsteking weg neemt. En waar door je gelijk weer lekker voelt, als ik buikpijn heb dan neem ik altijd een gember thee .

Afbeeldingsresultaat voor gember + limon thee

11 Goede redens waarom jij het moet drinken.

1 Ontstekingsremmer.

Gember wortel bevat etherische olie, waardoor je lichaam meer witte bloedcellen aan maakt. En zo de bacteriële infecties beter bestrijd.

2 Snelle spijsvertering.

Je alvleesklier produceert enzymen die je spijsvertering stimuleren. Gember bevordert de werking van je alvleesklier, is goed voor je spijsvertering.

3 Minder pijnklachten.

De Chinese geneeskunde gebruikt gember al eeuwen lang als pijn stileer. De stoffen die gingerol en shogaol in de wortel zouden net zo sterk werken als een paracetamol.

4 Stabiele bloedsuiker.

Bij diabetes is je bloedglucosegehalte niet goed onder de controle, wetenschappers van de universiteit van Sydney ontdekten dat gember je bloedsuiker stabiel houdt.

5 Extra mineralen.

Gember is rijk aan de mineralen magnesium en kalium. Magnesium  vermindert de spierkramp en kan je libido verhogen. Kalium regelt je vochtbalans en je bloeddruk.

6 Goede cholesterol.

Gemberwortel helpt het slechte cholesterol in je bloed te verminderen, elke dag een beetje gember in je water of je thee. Kan je hart minder vatbaar maken voor hartziekten.

7 Slijmoplossend.

Gember kan verlichting geven als je last heb van astma of een aanhouden hoest. De specerij kan slijm in je keel en longen verminderen.

8 Dag misselijkheid.

Al eeuwen eten mensen gember tegen zeeziekte, gingerol is een plantaardig bio actieve stof die reisziekte braken en misselijkheid vermindert.

9 Migrainekiller

Diverse onderzoeken komen allemaal tot de conclusie dat een migraineaanval kunt verminderen om verse gember thee te drinken. Waarschijngelijk komt dat door de pijnstillende stoffen die er in zitten. gingrol en shogol.

10 Antioxidanten boost.

Gember bevat antioxidanten dit zijn plantaardige stoffen, die je lichaamscellen beschermen van buitenaf, zoals uitlaatgassen of rook.

11 Meer vitamine.

In gember zitten vitamine B1B2 en B6 deze spelen een belangrijke rol, in de opslag en afbraak van suiker, vetten en eiwitten door je lichaam.

Kortom je zal gek zijn als je deze goede bestanddeel niet terug, laten komen in je voeding of in je thee.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.