Mindfulness

Kracht van verbinding

Kracht van verbinding begint altijd bij jezelf, wie kracht vindt binnen zichzelf kan ook verbinden met anderen.

Het is ook helemaal niet zo moeilijk want als je de verbinding voelt met jezelf. Kun je ook beter verbinden met andere mensen, want immers verbinden breng altijd mooie dingen op je pad. Heel veel mensen zoeken verbinding bij andere mensen het is belangrijk om eerst naar jezelf te kijken. Waar ligt jouw kracht in dit geheel, want je hoeft helemaal niet zo ver te zoeken. Het is altijd dicht bij dichter dan jij denkt. Ik heb altijd gedacht er komt altijd mooie projecten voor mij op mijn pad. Waar ik van kan leren maar ook een ander. Is te leren om anders te kijken naar een andere, om verbinding te maken waar je waardevolle informatie van krijgt.

adolescence, attractive, beautiful

Verbinden is kracht ervaren.

Stel je ontmoet iemand zomaar op straat, waar jij een gezellig gesprek mee kan voeren waar de tijd voorbij vliegt. Zeg jij dan tegen die ander zullen wij weer een keertje afspreken of je laat wat het is. Heel veel mensen doen het laaste ze laten wat het is, is jammer want met waardevolle verbinding kun je waardevolle schatten door krijgen. Het zijn de kleine dingen die het doen, de compliment van je collega, een goedemorgen van een vreemde. Een hoi van een oude vriendin hoe ervaar jij zulke ontmoeting als toevallig of als verbinding?

Want verbinden is zo iets moois een cadeautje voor jezelf.

Vaak had ik gedacht zal ik iemand ontmoeten die hetzelfde is als mij en hetzelfde voelt als ik. Dan heb ik het over mijn zeer hooggevoeligheid waar ik andere mee helpt. Natuurlijk het brengt hobbels op mijn pad, maar het brengt mij ook verbinding met mensen waar ik van kan leren. Hoe ga je daar dan mee om en hoe kan je het toepassen in je dagelijks leven, zoals werk en plaatsen waar ik andere gelijken kan ontmoeten. Soms denk ik als ik een verbinding heb met een ander en die ander weet niet van zijn eigen energie af, hoe kun je dat dan toepassen dat het begrijpelijk is. Niet want heel veel mensen kunnen niet de verbinding met andere mensen aan gaan omdat ze niet hebben geleerd om te verbinden met andere mensen.

De waardevolle ontmoeting.

Ik weet waar ik over praat ik ontmoet altijd inspirerende mensen, en ook mensen waar ik leer om voor mijzelf op te komen. En dat ik er ook mag zijn, ik heb me vaak te veel verstopt voor andere, want ja met een bijzondere gave, is het lastig te werken. Wat ik vooral leer is dat ik ook mag houden van andere mensen, en dat ik trots op mezelf mag zijn. Ook als ik niet de vol slankste persoon bent. Maar een persoon met een zuivere hart, die barmhartig kan zijn voor andere in deze maatschappij. Want immers ik heb geleerd om met mijn zelf te verbinden, want immers de kracht ligt altijd bij mezelf en niet bij een ander.

Veel succes met het verbinden met andere mensen.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.