kinderen,  Lifecoaching

Kinderen zijn het levensbloed van de wereld

Kinderen zijn het levensbloed van de wereld, zij zijn de toekomst.

We zijn hun daarom grote verantwoordelijkheid verschuldigd, hou een paar dingen voor ogen je kind kiest jou. Je kunt voor alles een oplossing vinden, dit is de reis van je ziel.  De kindertijd zou de meest betoverende tijd van je leven moeten zijn, zeggen we wel eens genoeg ik hou van jouw tegen je kind. Omdat we het niet vaak genoeg zeggen, en dat is de basis voor je kind. Omdat de een kind nergens zo bang voor is, als  de mogelijkheid bestaat dat zijn gezin uiteenvalt.

Afbeeldingsresultaat voor kinderen

Mensen die leiden doen anderen leed aan.

Kinderen zijn niet gek, ze weten wat er aan de hand is en zo vaak proberen ouders wanneer hun relatie scheuren vertoond om die te lijmen. Ze zetten een glimlach op en verdragen alles, hoe akelig het wordt. Ze denken dat hun kind ontgaat of niets kan schelen, dat hadden ze gedacht. Kinderen lijden soms erg onder het leven met een ongelukkige vader of moeder, en ik weet te vertelleen omdat ze me dat meestal vertellen.

Afbeeldingsresultaat voor kinderen

Steun maar op mij.

Het is nooit te laat op open te zijn over je gevoelens, vooral als het gaat om wat je vind van de gang van zaken met je partner. Veel ouders krijgen in de loop van de tijd verschillende opvattingen en meningen over de opvoeding, van hun kinderen. In elke relatie is evenwicht belangrijk, vooral als je een baby heb gekregen of al ouderen kinderen heb. Te vaak blijkt het onverbiddelijk dat papa of mama op een bepaalde moment, vind dat de partner niet genoeg doet. Van ons bestaan er maar een, we hebben allemaal een eigen persoonlijkheid. Sommige van ons kunnen op het ene gebied maar zijn waardeloos op een ander terrein. Misschien moet jezelf maar eens afvragen of je, je partner zijn of haar zwakheden, wel vergeeft of je jezelf afvragen of je zijn partner nog wilt zijn.

Ziet je kind jou zo?

Afbeeldingsresultaat voor verdrietig

En soms moeten we elkaar even door mekaar schudden, om te zien dat jou kinderen ook onder jouw leid. Als jij boos of verdrietig bent, omdat jij je hoofd niet boven water kunt houden. Het is niet erg om verdrietig te zijn, maar wees bewust van je eigen gedrag omdat kinderen je na doet.

Denk hier eens over na.

Hoe kun je verwachten dat je kind gelukkig is, als jij niet gelukkig bent?

Kinderen maken zich zorgen, wanneer je door het lint gaat doe dat niet?

Kinderen hebben graag eerlijke en consequente ouders?

Niemands leven is volmaakt, dat betekend niet dat je niet het beste kunt maken van wat je hebt?

Als niet volop van het leven geniet, wat zegt dat je kind over jou en de wereld waarin zij leven?

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge