kinderen,  Lifecoaching

Hoe ziet je kind jouw relatie

Hoe ziet je kind jouw relatie, sommige gezinnen zitten vast en communiceren niet.

 

Deel daarom je zorgen met je partner, daar zijn partners voor. En wat doe je en hoe doe je dat, het heeft mogelijk invloed op meer mensen dan je denkt. En waarom zal je dan een relatie hebben, als je niet wilt delen. Hou dan van mekaar, en jullie kind zal daarvan leren wie haat heb tegen elkaar zal jullie kind. Daar lessen van uit trekken, omdat kinderen snel gefrustreerd en bezorgd raken wanneer ze zien dat papa en mama niet met elkaar praten. Omdat het niet meer leuk is thuis ,met een ongelukkige papa en mama. Gelukkige mama’s en papa’s werken samen als een team, en is een hechte eenheid.

Afbeeldingsresultaat voor Sommige kinderen zien dode mensen.

Kleine kinderen en baby’s kunnen de gedachten van hun ouders lezen.

Het kan zich later dingen herinneren van toen hij nog in de baarmoeder zat, je kunt niets voor ze verbergen omdat ze alles weten. gebruik daarom nooit een kind om je verdriet op te richten, of als een emotionele schokdemper voor jouw gevoelens. Het verwerken van een verlies is iets persoonlijks, en daar mag je kind nooit voor gebruiken.

Afbeeldingsresultaat voor Sommige kinderen zien dode mensen.

Sommige kinderen zien dode mensen.

Ik geloof dat we allemaal paranormaal zijn geboren, enkele van ons besluiten al op een jonge leeftijd deze gave te gebruiken. De meerderheid houdt hier al veel eerder mee op, misschien voelen ze op een bepaalde moment dat ze niet meer nodig hebben. Veel kinderen en volwassen die ik ontmoet, vertelt dat hij of zij een overleden persoon ziet. Als je kind een overleiden persoon ziet, wijs het dan niet af ,of wat de wereld van geesten  hem vertelt. Geef hem de kans zich te uiten, zorg dat het niet vreemd of gek lijkt. Zorg dat hij of zij er niet bang er voor hoeft te zijn, vooral als hij geschrokken is om wat om hem heen gebeurt. Sommige kinderen hebben een levendige fantasie ,pas daarom op dat je niet mee word meegesleept. Door iets wat misschien alleen een kinderspel is.

Het is een statische feit dat de kinderen de dood van ouder sneller te boven komen, en er beter tegen opgewassen zijn dan tegen een bittere scheiding.

Als je een miskraam heb gehad, weten kinderen dat ze weten wanneer het is gebeurd en hoe oud je nooit geboren kind zou geweest. En ook of het een jongentje of een meisje was, ze weten dat allemaal omdat ze in dezelfde baarmoeder gezeten hebben.

Stel jezelf de vraag wat  ben jij een warme of een liefdevolle ouder.

Dingen die je gewoon niet tegen kind mag zeggen.

1 Je bent negens goed voor, jij bent dom?

2 Jij bent een lastpost, ik wou dat je nooit geboren was.

3 Kop dicht, en ga weg.

Dingen die tegen je kind zo moeten zeggen.

1 Ik hou van je, jij bent speciaal voor mij.

2 Ik ben zo trots op je, omdat jij zo getalenteerd bent.

3 Jij bent zo een geweldige dochter of zoon, en dank je wel voor je hulp.

4 Iedereen vindt je heel bijzonder.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.