Media,  online

De 6 leukste feelgood instagram accounts

De 6 feelgood instagram accounts, om te volgen heb jij een ochtendhumeur dan helpen deze accounts.

Soms kom je op instagram zoveel accounds tegen dat je niet meer weet welke je het beste kunt volgen. Maar dat is nu verleden tijd omdat ik het voor jullie heb uitgezocht, welke de moeite waard zijn .

Afbeeldingsresultaat voor instagram stories

1 @Le_Bites.

Deze fitte bulldogpup uit portland, Oregon doet aan yoga en inspireert je voor je work out. Ze kan planken tot yogaposes als deneerkijkende hond # yogawithbitty.

2 @symmetrybreakfast. 

Je ontbijt nooit meer eenzaam, want dit verliefde mannekoppel uit londen. Deeld elke dag hun ontbijt, door symmetrische foto,s te maken. Waardoor het lijkt als er een spiegel tussen hun porties staat.

3 @themerrymakersisters

Het vrolijke instagram account van deze twee Australische zusters, staat vol met inspiratie voor lekkerde gezonden recepten.  Tips om je mindset en feelgood Qoutes.

4 Muradosmann. 

De bekenste travelblogger van het internet is waarscheindelijk die van Murad Osmann, hij volgt zijn geliefde tijdens haar reis over de wereld.Zij gaat hem voor, en hij schiet adembenemende foto’s van haar achteraanzicht.

5 @Beautyisboring. 

Beauty is boring volgens Robim black, en dus zorg ze er voor dat hoogpersoonlijk voor dat haar, creaties alles behalve saai is. Resultaat schoots met make-up waardoor, je meteen zin krijgt om je make-up kwasten te voor schijn te toveren.

6 @Chelseykorus. 

Danser en yogi en fitnessmodel chelsey korus plaats foto;s en video;s van amazing acrobatische toeren, en coole yogaposes, de positieve energie spat er van af.

Kortom heel veel kijk plezier op jullie instagram aacounts, ik vond het een plezier om naar te kijken zeker met die bulldog is echt een aanrader.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge