Lifecoaching,  Mindfulness

innerlijke ik wie ben jij

Innerlijke ik wie ben jij is  meestal moeilijk te omschrijven.

Als jezelf zal omschrijven als de ideale ik, dan komt er niks uit je pen. Ik ken het gevoel net  als jouw, ja wie ben je nu . En hoe zal je de ideale ik nu kunnen omschrijven. Omdat we eigenlijk zijn vergeten wie we werkelijk echt zijn, omdat we door omstandigheden altijd iemand anders moeten zijn. Raar vind je niet? Dat je ideale ik niet mag zijn, maar iemands moeten zijn omdat de maatschappij dat wilt. Omdat die van  ons verlangt, want ja anders val je buiten die boot en dat wilt jij natuurlijk niet.

Hierbij een omschrijving van je werkelijk ik, dan neem ik mijn eigen even als voorbeeld.

 

Wie wil ik zijn en wat wil ik uitstralen, met mijn eigenschappen, kernmerken en competenties.

Eerlijk , Authentiek, en assertief en vol zelfvertrouwen. Mensen kunnen helpen, communicatievaardigheden mondeling, een leider als mens. Actief en avontuurlijk, succesvol willen zijn in het leven, charisma en een uitstraling hebben om goed te kunnen netwerken. Commercieel feeling hebben en voltrots zijn op mijn zelf, een gelukkiger leven samen met zoon, en reizen over de hele wereld.

Zo nu jij? Wie wil jij zijn, en wat wil jij uitstralen. Jouw eigenschappen ,kernmerken en competenties.

Weten wat je echt wilt, concentreer je niet op de fouten en mislukkelingen. Maar op je successen die jij heb behaald en waar jij trots op bent. De waan van de dag mag je doelstellingen nooit in de weg staan. Want winnaars vergelijken hun verwezenlijkingen met hun doelstellingen. Terwijl de verliezers hun verwezenlijkingen vergelijken met die anderen mensen.

Leef bewust en evalueer jezelf elke dag.

Wat ging goed, en wat maakte je echt gelukkig.

Wat zijn mijn leerpunten voor vandaag.

Waarop ben ik trots.

Hoe heb ik iemand een plezier kunnen doen.

Wat heb ik vandaag gegeven.

Heel veel succes met het inrichten van je leven, als er vragen stel ze dan gerust.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.