Healer

Het leven van een lichtwerker

Een lichtwerker heeft de missie om meer licht, liefde en bewustzijn op aarde te brengen waar het nodig is.

Dat lijkt een mooi en makkelijk proces, maar als jij een lichtwerker bent, is het zeer waarschijnlijk dat jouw leven de laatste jaren juist zwaar is geweest. En dat kan je intense innerlijke processen heb moeten doorlopen. De laatste jaren zijn de energieverschuivingen, op aarde zo heftig geweest dat het voor een lichtwerker er zwaar is. Alle donkere energieën, en oude patronen moeten onder ogen worden gezien door mensen. Oude vastzittende energieën worden losgetrild en komen naar boven. Het is de bedoeling deze oude energieën te omringen worden  met liefde en bewustzijn. Zo komt er licht in duisternis, waar het al zo donker is.

Ayutthaya, Boedha, Wortels, Thailand, Tempel, Beeld

Tijdens het proces van brengen van het licht, loop je tegen allerlei obstakels aan. Hindernissen waardoor je makkelijk jezelf zou verliezen en vergeten bent wie je nu werkelijk bent.

Niet op aarde willen zijn.

Lichtwerkers zijn  heel gevoelige mensen en ze zijn afgestemd op verfijndste energie die er zijn. Soms voelen ze de energieën op aarde als onveilig, hard of ruw en niet passend bij jouw energie. Dat maakt dat je hier soms niet echt wil zijn. Je trekt je energie terug uit je lichaam en gaat in je hoofd leven of zelfs voor een gedeelte buiten je lichaam “zweven.

Niet volledig in je lichaam aanwezig zijn, kan allerlei vervelende gevolgen hebben. Zo kan het zijn dat je grenzen regelmatig  overschreden, worden en dat je het energie kost. Logisch, want als jij er niet helemaal bent zoals je bent, dan zijn jouw energetische grenzen niet voelbaar. Niet voor jezelf en ook niet voor de mensen om je heen.
Ook kan het zijn dat je het moeilijk vindt om keuzes te maken, om te voelen welke richting je uit wilt gaan in je leven, of om geïnspireerde stappen te zetten. Dit komt allemaal voort uit een beperkte of slechte verbinding met jezelf.

Intense gevoelens ervaren.

Als lichtwerker ben je een gevoelig mens, en je bent past geslaagd als je diepe gevoelens kunt ervaren. In onze maatschappij, is omgaan met  gevoelens niet bepaald iets wat je wordt geleerd.
Het kan zijn dat je soms wordt overweldigd door intense gevoelens als boosheid, angst, pijn, verdriet. Ook voor de mensen om je heen kan het, door onbegrip lastig zijn om hier meer om te gaan. Als je zelf de ervaring van deze intense gevoelens niet hebt, is het moeilijk je voor te stellen wat dit met je doet.
Deze gevoelens de ruimte en het begrip leren geven die nodig is, is een omvangrijk leerproces op zich.
Ook al ben ik al jaren ervaringsdeskundige in het omgaan met intense gevoelens, en begeleid ik ook mensen hierbij. Elke keer opnieuw is het weer moeilijk om met bijvoorbeeld intense pijn of boosheid in jezelf geconfronteerd te worden. De eerste neiging is al snel: afsluiten, hard worden, terugtrekken. Er is elke keer opnieuw ruimte, tijd en aandacht nodig om weer zacht en open te kunnen worden en met mijn hart aanwezig te zijn bij pijnlijke gevoelens.

Lichtwerkers zijn erg eenzaam.

Als lichtwerker ben je een pionier op het gebied van bewustzijn.  Ook al zijn er veel mensen op aarde met dit proces bezig op aarde, maar toch lijkt het dat elke persoon niet echt een pionier te zijn.  Zo wordt er nieuwe bewustzijn op veel verschillende plaatsen, en groepen mensen gebracht.

 

Vind je dit artikel interessant geef dan een reactie.

Groetjes Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.