Eigenbaas,  Mindfulness

Haal altijd het beste uit jezelf

Doe je best in alles wat je doet, zal Steve Jobs zeggen.

Kwaliteit is veel belangrijker dan kwantiteit, zegt Steve Jobs, want één homerun is beter dan twee gewone slagen in het honkbal. Sommige mensen zijn niet gewend om te werken in een omgeving waar excellentie van de mensen wordt verwacht. Zorg jij er dan voor om dat te stimuleren en om het beste uit de mensen te trekken.

Afbeeldingsresultaat voor steve jobs

 

Succes is denken als Steve Jobs.

Kijk eens om je heen, de kans is groot dat je dit leest op je Mac of iPhone, of dat  laptop waar je op werkt tenminste . Het is allemaal de schuld van Steve Jobs, kun je als gewone man de breinkracht krijgen van genie. Hieronder vind je het stappenplan dat je net zo succesvol gaat maken, Oké, misschien ietsje minder succesvol dan.

Rijke mensen denken anders dan de rest, dat is hun grootste kracht.

Veel miljardairs zijn rijk geworden via hun eigen succes. Dat succes kwam er nadat ze een probleem hebben opgelost. Dit probleem konden ze oplossen   juist doordat ze anders  te denken. Succesvolle mensen vinden een manier om de wereld te veranderen, terwijl de rest van de wereld denkt dat de wereld statisch.

Afbeeldingsresultaat voor steve jobs

De massa wil wachten op de juiste nummers van de lotto en hoopt op rijkdom.

Dit wil  natuurlijk niet zeggen dat deze mensen slimmer zijn als de rest, ze denken anders. Ze denken strategisch wanneer rijke mensen geld nodig hebben, om iets te realiseren vragen ze zich niet af of het mogelijk is.  Ze creëren oplossingen om het mogelijk te maken. Hoe groter het probleem dat ze oplossen, hoe meer geld ze eraan verdienen. Iedereen kan rijk worden, het heeft niets te maken met je opleiding of je afkomst. Niets van dat allemaal , het is moment dat je iets bedenkt en een gat in de mark is. Garandeert dat  je er succes, mee heb, dan ben jij die gene die wat heb bedacht.

Mijn slogan aan jullie gewoon doen, als je het nu niet doet dan mis je de boot.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.