Geen categorie

Brieven selectie na wijzing

Hoi allemaal

Brieven selectie na afwijzing, eens krijg je zoveel afwijzingen dat je door het bos de bomen niet meer ziet, hoe ga je daar dan mee om als je contant nee krijgt. Zal er ook wel eens een ja verschijnen. optermisme mis ik ook wel eens maar dat is denk menselijk, en ja ik doe me best en denk zo maar elke afwijzing is een open deur. Toch of toch niet je krijgt altijd die standaard brieven, volgens mijn staat dat er persoonlijk in, er komt weer zo sollicitant dus de computer spuugt weer zo brief uit. Ik kijk er wel eens naar en soms krijg je van die opmerkingen wij vragen dit opleiding of dit werkervaring terwijl het niet in opmaak van hun vacature staat, hoe kan een sollicitant dat nu weten. Die denk ah geen werkervaring en ze vragen ook geen diploma;s dat is even mooi en het is een starters functie. Nauw daar ga ik op solliciteren snap je nu de vraag van de sollicitant ik heb toch ergens op gereageerd waar ze niks voor vragen? Waarom word ik dan af gewezen dit kom heel verwarrend over bij de sollicitant en zo een gemiste kan voor het bedrijf want jij laat de juiste persoon lopen voor jullie fouten Foei. Maar ja als sollicitant mag je natuurlijk deze vragen natuurlijk niet stellen, of ze gooien de telefoon er op wat ik erg onfatsoenlijk  is dat doe je niet als je bij een groot bedrijf werkt. Want service is echt een visite kaartje van het bedrijf, en als je net een persoon trek die daar niet tegen kan en de telefoon er op kwakt. Hoe denk je dat je over komt als bedrijf, niet denk ik want bij zo bedrijf wil ik geen ding werken. Als je al zo met me om gaat hoe ga je dan met me om als ik er zal werken. Juist ja je weet het antwoord verbeter je service het kan hé wat dacht je van .

Brieven selectie na afwijzing.

VraagAlex.nl

Leuk vind je niet de oplossing is na bij , hoe perfecter wil jij het krijgen als bedrijf kijk dan zeker hier voor je gebeden en antwoorden. http://vraagalex.nl Kortom een vriendelijk man met kennis van service  en waar jij als bedrijf erg blij van word.

Maar nu de vele standaard brieven die voor bij komen waar ze echt beter hun best op moeten doen.

Afwijzing na het sollicitatie gesprek.

De heer A van Berk hof

Huis of mailadres.

Geachte heer Berkhof,

Vorige week hebben wij u een sollicitatiegesprek gevoerd. Na zorgvuldige afweging hebben wij besloten om met een van de andere kandidaten verder te gaan. De keuze is niet op u gevallen omdat u weinig werkervaring heeft, met het ontwikkelen van internettoepassingen.

Met vriendelijk groet,

Mevr …..

Manager roos internet service.

Terwijl deze man op een vacature reageren waar ze geen werkervaring vragen en geen computer ervaringen, en met deze standaard brief die hij kreeg.Stond het er opeens wel. Wel erg raar maak dan de eerste ook duidelijk zo kan er ook geen verwarring ontstaan. Nu moest deze meneer na bellen omdat hij wel de juiste aantal werkervaring had in deze branch maar ze gaven hem ook mee ze zochten een jongere persoon, en dat mag je nu ook niet zeggen, zeker nooit van sollicitatie code .

Meer info wat een werkgever wel of niet mag zeggen bij een sollicitatie gesprek. http://nvp-plaza.nl/sollicitatiecode

 

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.