inspiratie,  lifestyle

Toe aan een nieuw interieur ontwerp

Dan ben je bij Nout architecten aan de goede adres, het zijn beeldhouders met  kennis.

Want jij als klant  houd nu eenmaal van sfeer, warmte , en een warm welkom in je bedrijf. Het voelt als een warm deken dat je omslaat, het gevoel dat je thuis komt. Durf jij het dan aan om te dromen, over jouw droomhuis dat uitdagend en origineel is . Ik wel ? Want ik heb Hans Nout ontmoet een man met zoveel kennis over ontwerpen, denken van uit de klant en aanvoelen wat de klant wilt. Wat was die man inspirerend zo vriendelijk en zo open, meestal de ondernemers die ik ken zijn zo gesloten. Het gesprek van aangenaam je kon met hem over alles nog wat praten, echt een architect die mee denkt met de klant. Oog voor detail, de passie van ontwerpen vlogen over de beursvloer.

Dit is een ontwerp van Nout Architecten.

Afbeeldingsresultaat voor noutarchitecten

Mooi strak, warm en het voelt als een warm deken. Dit is de bibliotheek in Leiden, ga er vooral een keertje heen om de warmte te ervaren.

Afbeeldingsresultaat voor noutarchitecten

Open huis met ruime ramen voor  meer licht in val, en hele mooie materialen zoals veel hout wat echt bij de omgeving past.

Nout Architecten heeft ook altijd veel werk gedaan voor de semi-overheid en onder andere renovaties van politiebureaus. Ook dit is een beetje stil komen te liggen. “Iedereen heeft  zo lijkt het wel, een pas op de plaats gemaakt. Momenteel richt Nout Architecten nu vooral op een leuke projecten van de renovatie en interieurvernieuwing tot aan de zomerwoningen. Tot  aan het ontwerpen van een aantal, appartementen op een bestaand pand. Heel divers en interessant voor jouw, want een goed architect die vind je niet zomaar. En zeker die oog heb voor jouw als klant en bedrijf, want het levert voor jouw als klant veel op. Jij krijgt een mooi pand en je krijgt een architect met gevoel voor de mens wat resulteert meer rendement zowel voor het bedrijf als voor je klanten.

Meer weten  zie de link:

www.noutarchitecten.nl 

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.