Geen categorie

Pure Elements Azatische en westers filosofie

 Staat voor pure Elements producten die goed zijn voor je huid.

Ik vind het heel belangrijk als ik een cosmeticalijn gebruikt, dat die  in balans is met mijn ziel en lichaam. Dan kom ik zeker aan me trekken bij pure Elements, hun ingrediënten zijn van de puurste vorm die je maar kan bedenken. Het mooiste is nog het is niet op dieren getest, wat ik ook niet onbelangrijk vind. Hun filosofie is dat ze de combinatie hebben gemaakt, met de westerse en feng shui filosofie. Als je ziel en lichaam in balans is, dan komt het product   tot zijn recht.

Meer info klik op het plaatje.

Ik heb producten gekregen om te testen. Dit  zijn mijn ervaringen en bevindingen  over hun producten.

Ik heb de reinigingsmelk met duindoornolie geprobeerd, echt heerlijk voor mijn huid. Het voelde echt zacht aan en het ruikt zo heerlijk fris en de geur was verrukkelijk.

Pure Elements Reinigingsmelk met duindoornolie (200ml) http://www.purelements.nl/product/reinigingsmelk/

En de dag cream-energie met tomaten-extract, ruikt echt naar tomaten.

Pure Elements dagcreme salon- en verkoopverpakking voor salonhouders http://www.purelements.nl/beautysalonsretail/:

 

Afbeeldingsresultaat voor pure elements

Wil je meer weten over hun producten, klik dan op het plaatje.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.