Media,  Tips,  twitter,  werktips

Ik Twitter dus ik ben

Hoi allemaal

Ik Twitter dus ik ben je kan er niet meer omheen coaches zijn soms wat huiverig, als het om sociaal media gaat. logische het is nieuw en het vergt een andere denk en werkwijze, en de image van de sociaal media nodigt niet echt uit. Toch kan het gebruik je zoveel opleveren! ik nodig iedereen uit om het toch te proberen zo kan je netwerk meer uitbreiden met de juiste mensen, en deze mensen hebben ook weer meer bereik die erg handig zou kunnen zijn voor jouw.

Ik Twitter dus ik ben.

 

Alle eerst wat levert het eigenlijk op.

Meer klanten

Bekendheid

Antwoord op jouw vragen.

Ik Twitter dus ik ben.

En als als coach is het helemaal handig, ik vind het juist een must want er zit veel bedrijven op, en als je een baan zoek of meer klanten kan je dit doen op Twitter. Tuurlijk moet je uit kijken wat je deelt je toekomstige werkgever kunt er op zitten. Die laat je natuurlijk niet  mee genieten wat jij in vrij-tijd doet, tenslotte wil je natuurlijk niet de verkeerde indruk achter laten. met de veiligheid zit het wel goed je kan je eigen af schermen, al zal dat wel een probleem op leveren om werk te vinden.

In het begin dacht ik ook wat heb ik aan Twitter, maar nu vind ik het geweldig ,je haalt zoveel uit Twitter dat ik het iedereen aanraad ook als je werkzoeker bent. Dan is Twitter de enige platform waar je direct antwoord krijgt.

Meer tips over Twitter.

How to Get 1000+ Followers on Twitter:

http://offers.hubspot.com/grow-your-twitter-followers-fast

5 Scientifically Proven Ways to Get More Twitter Followers from 3 Infographs That Hold the Secrets to Your Twitter Success http://www.bobangus.com/3-infographs-that-hold-the-secrets-to-twitter-success/ Twitter tips including core concepts like profile pictures, positive attitude, replying vs broadcasting, being an authority, and talking about yourself. Highly recommend that you read this if you want more Twitter followers.:

twitter tips

Tweet links

Vraag voor retweets.

Stoppen met praten over jezelf – een herhaling Twitter

Schrijf iets  iets nieuws en  Tweet over Twitter – geen Facebook of LinkedIn

Link: www.bobangus.com

Groetjes Angelique

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.