werktips

Weer aan het werk

Nieuwe seizoenen en nieuwe kansen, om productief bezig te zijn.

Want als jij productief achter je bureau zit, ben jij ook vrolijk. Omdat jij bezig bent om je zelf te ontwikkelen. Wil zal kijken naar de belangrijke dingen in het leven, zal dan ook gelukkiger zijn met het werk wat ze doen. En ja natuurlijk moet je werk doen om geld te verdienen, maar als je net het werk doet. Waar jij zoveel plezier aan beleeft, dan doe je wel het werk je ook harder. Als ik naar mezelf kijkt dat doe ik vaak, dan doe ik liever werk wat mijn goed ligt en dat is dit? Netwerken.

Afbeeldingsresultaat voor netwerken op de goed manier

Voor de goede tips hoe je moet netwerken klik dan op het plaatje.

3 Top tips: Om beter te netwerken.

Sommige mensen hebben er talent voor: netwerken. Ben jij er wat minder goed in? Verbeter je skills met deze tips.

1 Netwerk tip, herken het moment.

Je hoeft niet perse naar officiële netwerkborrels. Netwerken kan ook namelijk op andere plekken. Kinderen hebben daarbij soms een voordeel in , zij leren het namelijk op de schoolplein. Daar barst het van de collega’-ouders. Nog zo ’n spontane netwerkplek is langs de kant van de lijn op het sportveld, je begint spontaan over je werk en je heb gelijk input voor je carriere plannen.

2 Netwerk tip netwerk oprecht.

Als je aan netwerken  bent doe het dan wel oprecht, speel geen spelletje met je  gesprekspartner niet kirrend, alle complimenten toe. Terwijl je over zijn schouder speurt naar een betere target, val je iedergeval door de mand. Netwerk dus alleen met mensen die boeiend lijken, en die de zelfde interesse hebben.

3 Netwerk tip maak een  goede eerste indruk.

Met een open houding en een positieve houding, maak je gelijk een goede eerste indruk . Kijk de ander aan tijdens het handen schudden, en probeer die ander zijn naam te onthouden. Sta recht op en glimlach, op een netwerk borrel worden geen deals gesloten. Dat komt later aan het bod, op de borrel ben je gewoon aan het netwerken. Stel open vragen, en vraag naar hun interesse zonder dominant over te komen. Als je gelijk met visitekaartjes begint te zwaaien, wek je weinig sympathie ben je niet interessant.

Veel plezier met netwerken , wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Foto is van Sochicken.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.