Geen categorie

Van passie naar talent

Wie zijn passie om zal zetten naar talent zal een gelukkiger mens worden.

Want passie en talent zijn twee verschillende talenten, je kan passie hebben voor koken maar het kan ook een talent zijn. Heel veel mensen doen werk wat niet bij hun passen maar toch doen, omdat het geld oplevert. Dan verdwijnt je passie, als je passie samen met talent zal bundelen zal je zien dat je drijf weer terug krijgt om de dingen te doen wat echt bij je past. Als ik nu naar mijn eigen zal kijken heb ik een talent om naar iemand te kijken en zien waar ze vast lopen. Soms kan dit verhelderend zijn maar ook dat ik te dicht bij komt en soms vinden mensen dit niet fijn .Mijn passie is zoveel mogelijk mensen helpen om hun passie om te zetten naar doelen, en hun helpen zodat ze stappen nemen om werk te doen waar hun hart ligt.

En soms is er niet meer nodig dan iemand je de hand reikt naar jouw , om je helpen waar jij vast loopt. Dan is het voor jouw ook minder lastig om de eerste stapte te zetten naar je werkelijk doel. Heel veel mensen blijven maar zo hangen in hun veilige omgeving. Waarom zal je dit willen als je werk toch niet leuk vind, maar je liever werk doet waar je zo lang van droomt.

Als je jouw nauw niks zal tegen houden zal je dan kiezen voor jezelf?

Heel veel mensen zullen deze stap nooit zetten omdat ze bang zijn voor hun omgeving of wat zal hun vrienden zeggen. Bang om te stralen bang voor het onbekende. Wanneer zet jij nu eens die stap, jij heb ook recht om te stralen en laten zien wat jij in huis heb.

Een stap naar je eigen podium.

Dat doe je door ook andere te helpen, het draait niet altijd om jouw ook zal je dit graag willen maar het podium is ook voor andere mensen. Heel veel mensen zijn maar bezig om hun eigen verlekkeren waarom zal je dit willen. Ik heb graag een podium waar ik met veel mensen op kan staan die net als ik zijn passie heb omgezet naar talent.

tips voor je podium.

Welke doel streef jij na?

Welke stap wilt jij zetten om je doelen te behalen?

Welke podium bied jij aan en waarom?

Welke talent heb jij, en wat drijf het jouw om je doelen te behalen?

Welke passie heb jij voor je werk, en hoe kan jij iemand anders helpen om hun passie te herontdekken?

Vind je deze tips leuk geef je mening of deel hem door.

Gr Angelique

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.