overige,  product preview

Testweken komen er aan.

Hoi allemaal

 

Testweken komen er aan, het is hier zo  druk met testen van verschillende  producten, dan is het helemaal leuk dat je het voor   verschillende bedrijven  mag doen, en daar mijn mening er over te geven. Zo test je weer leuke producten die ik graag deelt via mijn website en sociaal media  wat ik natuurlijk leuk  vind om te doen.

Het test product is een antikal fresh van ambipur.

InstagramCapture_640cd165-b209-448f-8597-060128f962fb

Testweken komen er aan.

krachtig en veilig schoonmaken.

De formule van antikal is krachtig en mild te gelijk , zodat het op een effectieve zachte manier reinigt. Antikal kan je daarom op allerlei  oppervlakken gebruiken. In de badkamer in de keuken op de wc noem het maar op, overal waar kalk zit .

De geur is aangenaam, is handig in gebruik je heb spray vorm en de andere doe je  door het water. Ik heb er mijn vloer mee geboend en het reinigt het als de beste ,mijn vloer was nooit zo wit geweest, goed spul echt een aanrader.

Ik wilden wel even weten hoe hard mijn water was, en dit pakket zat ook schijfjes omdat te testen wat ik handig vind om te weten. ik zat in de derde column hard dus, dus ook meer kalk in mijn leidingen.

Testweken komen er aan.

InstagramCapture_640cd165-b209-448f-8597-060128f962fb

Tips hoe je het gebruikt .

Porselein wastafel en toilet.

Keramiek wandtegels.

Wit email badkuip.

Plastic Toiletbril.

Chroom kraan en douch.

Glas of kunststof.

Roestvrij staal kraan

Acryl/Quaryl badkuip.

Testweken komen er aan.

Antikal is niet geschrikt voor zuurgevoelige oppervlakken zoals goud, zilver, koper, aluminium.

Schoonmaak tip: Breng de antikal fresh aan en laat dit 5 min zitten, neem daarna de oppervlak af met een natte doek of spons en spoel grondig na met water.

Bron foto’s eigen beheer.

Ik test de producten voor: www.lekkerinhetleven.nl

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge