inspiratie,  Personal branding,  Tips,  Werk Tips,  werkgever

Pimp je linkedin profiel

Hoi allemaal

Pimp je linkedin profiel.

Tips voor een beter linkedin profiel

Stap 1

Beter geen profiel dan een onvolledig profiel. Een linkedin profiel staat op gelijke hoogte als een cv, zorg er voor dat hij er uitspringt, zeg nu zelf je wilt toch een baan. Linkedin word heel veel gebruikt door werkgevers, ze kijken naar je profiel en je recente werkervaring. Waar ze helemaal naar kijken is je spelling .

Pimp je linkedin profiel.

Stap 2

Lieg vooral niet ,is het zelfde als bij je cv. Geven van foutieve informatie is ‘Not Done’ Eerlijkheid duurt het langst. Zorg er ook  voor dat je ook geen onverklaarbare  gaten terug ziet in je profiel, daar krijg je geheid vragen over.

Pimp je linkedin profiel.

Stap 3

Plaats een goed foto van je zelf, dan bedoel ik geen vakantie foto waar je met een glas wijn in je hand sta. Want een foto geeft gelijk een persoonlijke touch aan je linkedin.

Free stock photo of pen, technology, tablet, device

Stap 4.

geef aan waar je goed in bent, en zet dat in je linkedin profiel, geef altijd uitleg wat je in functie heb gedaan. Waar staat het bedrijf voor, en wat was jou takenpakket.

Stap 5.

Schrijf een creatieve bio , is de samenvatting in je linkedin profiel. Zie het als een persoonlijk  blaadje, net  als je cv om zo in het oog van de nieuwe werkgever te komen.

Stap 6.

Voeg altijd je competenties toe, op linkedin noemen ze dit onderscheiden van de rest, wat kan jij wat een ander niet in huis heb. Dus als je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging omschrijf het ,en waarom  dit bedrijf jou in dienst zou moet nemen.

Free stock photo of person, woman, cup, mug

Stap 7

Stel altijd een doel, hoe krijg ik nu andere zover dat ze mijn vaardigheden endorse? Heel simpel wees proactief dan zullen de andere het ook doen bij jou.

Stap 8.

Druf te linken , je moet nooit je connectie beperken tot aan je kennissen of je vrienden. Probeer is uit de box te denken. En denk zal deze persoon bij me passen, en vooral kan hij iets bijdragen als ik hem toevoegt.Want je weet nooit of er bij  zijn bedrijf wel een vacature open is.

Free stock photo of city, person, feet, legs

Stap 9

Heb vooral plezier in wat je doet, laat iedereen zien wat jij in huis heb ,en stel gewoon de vraag hebben jullie nog openstaande vacatuur. Je kan een ja of een nee verwachten de volgende geef van zelf een ja.

Groetjes Angelique.

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge