Geen categorie

Perfecte werknemer is de buitenbeentje

De buitenbeentjes zijn de perfecte werknemer die elke bedrijf kan wensen, omdat tussen creativiteit en krankzinnigheid een dun lijntje zit.

Afbeeldingsresultaat voor pexels images

 

 

Het probleem bij de meesten bedrijven is hoe gekker het  idee, hoe eerder het word uitgevoerd.

Want elke bedrijf doe eigenlijk het zelfde, wat ze eigenlijk is moeten doen is uit de box leren denken. En niet altijd maar de zelfde stappen nemen dan blijf je zo hangen. Want nieuwe ideeen begint bij het luisteren en uitvoeren van het idee, en niet van de zelfde pad te volgen.

Veel creatieve mensen geloven in zichzelf.

En in hun eigen creativiteit, ze waren als kind al van overtuigd, dat ze slimmer waren dan de anderen kinderen in de klas. Meestal hebben ze ook nog gelijk ook, daarom zijn ze af en toe ook weleens onhebbelijk. Veel creatieve mensen zijn vroeger veel gepest ,juist omdat ze anders zijn. De andere kinderen lachten ze voortdurend uit, de leraren probeerden ze steeds in het gareel te krijgen. Hun ouder doe toch eens normaal, een aantal kinderen vochten terug maar de meesten niet.

Ook bedrijven wringen het uit hun werknemers.

Waardoor hun zelfvertrouwen van leidend voorwerp ernstig word aangetast.  Dat is vooral het geval als de persoonlijkheid van de desbetreffende persoon, volledig op creativiteit berust. Het is vrijwel onmogelijk om je gevoel volledig uit te schakelen voor je creativiteit . Sterker nog je word uitgelachen, ook is dit een vorm van pesten, en is net zo erg als de school variant. Kun jij je voorstellen hoe  gefrustreerd en ongelukkig dit iemand maakt, als die geweldige ideeen die je het bedrijf aanbiedt.

Ervaar jij dit ook in het bedrijf, dan word het tijd om voor jezelf te kiezen. Heel veel succes met je juiste keuze voor meer geluk voor jezelf.Wil je advies mail me dan of neem contact op.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge