Eigenbaas

Creatieve mensen op de werkvloer

Wie extern opzoek zal gaan naar de creatieve mensen, zijn mensen die  op hun werk goed werk leveren.

Afbeeldingsresultaat voor pexels images

Als ik dit zegt gaan de meeste mensen te lachen: Je kunt toch niet zomaar een ander bedrijf binnen lopen.

En ergens gaan zitten en alles in je opnemen? Ja dat kan wel, je realiseert je gewoon niet waar je dit soort mensen kunt vinden. Creatieve geesten hoeven niet noodzakelijkerwijs in creatieve beroepen te werken. Een probleem met onze beroepsbevolking en het aannamebeleid, is dat creatieve mensen vaak geen werk vinden.

Het feit is als je gedreven en nieuwsgierig bent, betekend nog niet dat je de huur kan betalen.

Meestal zien mensen alleen wat ze verwachten te zien. Als je verwacht een serveerster  te zien dan is dat wat je ziet. Als je iedereen bekijkt als een mogelijke nieuwe personeel lid, dan neemt het een aantal mogelijkheden toe. Laat dan is die schellen van je ogen afgeleiden, en zie overal creatieve mensen om je heen. Het houdt vooral  niet op met zoeken omdat je niet aan het werk  bent of je ben iets anders aan het doen .

Beste banenzoekers het maak niet uit wat voor baan je op dit moment hebt.

Maar zodra iemand je ziet sta je op het toneel. Je weet nooit wanneer iemand langs komt, die je een nieuwe baan aanbiedt. Eigenlijk hoef je , je eigen bedrijf niet te verlaten om creatieve mensen te vinden. Het feit dat ze bij jou willen werken, wil nog niet zeggen dat ze jou op de juiste plek zitten. Mensen komen vaak verkeerd van management by walking around.

Dus werkgevers ik weet dat jullie kijken, zoek dan niet verder want ik ben zo creatieve persoon wat graag wil werken bij je bedrijf. Neem dan zeker contact op met mij, want ik kom graag in gesprek met jou.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge