food,  overige

Oost-Berlijn

Hoi allemaal

Oost-berlijn, unter den linden {klein orkest}. Berlijn is groot, heel groot voor de beeldvorming er wonen  een klein 3,5 miljoen mensen. Amsterdam telt zo’n 800,000 inwoners naast groot is deze stad hartstikke hip. Voortdurend worden er leuke restaurants en nieuwe cafés geopend. De markers markt in prenzlauerberg is de place to be voor creatievelingen. Met handgemaakte spullen van jonge ontwerpers is elke dag geopend tot 17,00 uur.

.
Oost-Berlijn
Om te eten  wie donderdag in Berlijn  is , mag natuurlijk de street food  fair niet over slaan.  Vanaf 17,00 uur verandert de mooie markhalle neun in een foodfair. Bij veel kleinen stands staan meestal koks die je food gelijk vers bereid. En in het wekend is er een gewone markt waar je natuurlijk ook heerlijk kan shoppen.
Bij Schlesisch Blau eet iedereen wat de pot schaft, want je weet nooit wat je gaat eten. Vergeet vooral niet te reserveren want daar is het altijd mega druk.
En voor de lekkerste pizza ga je natuurlijk langs bij Gasthaus Figl
Kortom oost-Berlijn is heerlijk vertoeven als je weer wat anders wilt dan de standaard vakantie, is dit een leuk alternatief . Een makkelijke manier om snel door de stad te rijzen is met de metro, en wil cultuur op snuiven dan kan dat bij Deutsch Hiltorisch Museum aan de unter den linden.
Adressen:
Bernauer strasse 63-64, Berlijn Mitte.
www.mauerparkmarkt.de
Gasthaus Figl urbanstrasse 47 Kreuzelberg.
www.bel-bo-net , voor mooie lampen.
Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.