Geen categorie,  inspiratie,  kinderen,  Lifecoaching,  overige,  Personal branding

Ik moet leren en presteren

Hoi allemaal

Ik moet leren en presteren, vragen wij niet te veel van onze kinderen het moet wel leuk blijven. Kinderen doen al zo veel sporten ,huiswerk maken, presteren anders hoort je er niet bij. Perfect zijn netjes praten en ga zo even door.

De meeste kinderen vallen uit op school omdat de klassen te groot zijn, er is niet genoeg leraren in de klas. Dus de kinderen die moeilijk leren vallen buiten de boot, en die kunnen weer op hun buurt niet bij benen. Waar gaat het dan mis vraag je als ouder af, het onderwijs moet zich meer richten op het stimuleren van verschillende talenten.

Ik moet leren en presteren.

Ik moet leren en presteren.

Te hoge druk het onderwijs is te veel gericht op scoren in plaats de kinderen te stimuleren. Het onderwijs legt alle kinderen langs de zelfde lat, ze moeten goed in taal zijn en rekenen  moet ze hoog scoren. ze kijken met toetsen hoe hoog de kinderen scoren haal je het niet dan word je aan je lot over gelaten. Wat eigenlijk geen goede ontwikkeling is , kijk nu is individueel naar een kind ,waar is hij goed in en stimuleer deze talent. En waar hij niet goed in is, kan je  met extra begeleiding verhelpen en het kind bloeit op.

Ik moet leren en presteren.

Ik moet leren en presteren.

Je heb ook kinderen die thuis zitten omdat de school ,niet het kind helpt en daar bij de ouders te kort schiet ,ik vind dat de school wat meer zijn best mag doen om hun alle kinderen te laten slagen. En het is niet de bedoeling dat heel veel kinderen onnodig thuis zitten omdat de school hun zaakjes niet op orden heeft.

Handige info voor de kinderen.

http://www.spellingjuf.nl

http://www.tutornetwerk.nl

http://www.huiswerkweb.nl

http://huiswerk.startpagina.nl

http://www.net-les.nl

Voor de ouders om hun spelling bij te spijkeren.

http://www.beterspellen.nl

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge