ideeën

Netwerken als een pro

Netwerken als een pro hoe doen we dat en wat doe je vooral niet.

Goed netwerken is helemaal niet zo moeilijk ,de pro netwerker weet bij netwerken dat het vooral om een ander gaat. Veel mensen denken dat netwerken niet oprecht is, soms zelfs dat iedereen die zich bezig houd met netwerken vooral voor zijn eigen gewin gaat. Maar dat is  dat wel zo ,word het meestal niet veroorzaakt door mensen. Die wel zeggen dat ze netwerken maar het helemaal niet doen. Dat zijn mensen direct op eigen voordeel uit zijn. Netwerken is in essentie eerlijkheid en vriendelijkheid, en als je het goed doet dan heb je er profijt van.  Je kan  het eigenlijk vergelijken als je aan het netwerken bent dat net   praat met je familie. Want namelijk  gaat  dit ook op een eerlijk en vriendelijk manier. Als je het niet op deze manier doet dan raak je toekomstige klant kwijt aan een andere bedrijf.

Mobiele Telefoon, Smartphone, Toetsenbord, App

Netwerken is mekaar verbinden aan iemands zijn netwerk, het gaat niet om je eigen gewin.

Ik geef jullie belangrijke tips mee , om beter en efficient te werken.

Kwaliteit staat boven kwantiteit.

Een gevorderde netwerker weet dat kwaliteit boven kwantiteit staat.

Begrijp je netwerk

Verwacht niks van je netwerk en probeer nieuwsgierig naar een ander te zijn, en probeer iets voor ze te betekenen. En verwacht daar niks voor terug.

Breng mensen in contact

Als je een mooi netwerk heb opgebouwd is het essentieel om je zelf aan te leren om mensen met elkaar in contact te brengen.

Vaak is het ingewikkeld dan je denkt het zal  zeker al niet direct gaat om een hulpvraag gaan, als je mensen met de zelfde interesse met elkaar in contact brengt.  Versterkt je eigen netwerk en het netwerk van de mensen in je eigen netwerk. Om meer rendement van mekaar netwerk te krijgen, netwerken is er wel moeite voor doen in de positieve zin.

groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.