food,  Geen categorie,  Lifecoaching,  Personal branding

Lifecoach vs voedingscoach

Hoi allemaal

Lifecoach vs Voedingscoach.

Wat is nu het verschil tussen een lifecoach vs voedingscoach. Ik erg me kapot aan mensen die ze eigen een lifecoach noemen maar niet zijn. Een lifecoach heb niks met voeding te maken maar met de levensloop van de mens dus noem je eigen geen lifecoach als je de opleiding nooit heb behaald.  Ik ben een lifecoach  en  ik ondersteund mensen bij het maken van hun levensvragen.  Ik vind het heel belangrijk dat jij weer mee kan draaien met de samenleving , om jouw verder te helpen naar de zoek tocht naar de perfecte baan. Is het belangrijk om te weten wat er bij jouw past.

Lifecoach vs Voedingscoach.

Lifecoach vs Voedingscoach.

Een lifecoach geleidt ook  grote groepen en geeft trainingen aan mensen  om ziekenbazuin tegen te gaan, zo dat bij de werkgever een gezonde werkklimaat ontstaat. Daarnaast pas een lifecoach ook technieken toe die een werkcoach niet heeft, de lifecoach maak gebruik van psychologische technieken en vaardigheden die jouw kan helpen. Om de oorzaken weg te nemen die iemand onder vind, en met kortdurende interventies  helpt de lifecoach een ander  een gelukkiger mens te maken.

En wat is nu een voedingscoach.

Deze begeleid mensen op het gebied van gezonden voedingspatroon, en verbeter je lifestyle. Afvallen en op gewicht blijven is een punt waar menig mens zoals jullie vaak niet inslagen, is meestal een jojo gevecht. Een voedingscoach zoek hier de balans in en helpt jouw om een gezonde voedingspatroon te maken , die aansluit aan jouw wensen en wat goed is voor jouw. De voedingscoach is een deskundige op het gebied van voeding en die kan je de ins en de outs allemaal aan jouw vertellen, welke producten kan je beter laten staan. En welke kan je juist eten om gezonder en fitter te worden in jouw lijf. Een voedingscoach heeft hier in een coachende en adviserende rol hier in, om jouw op juiste manier te begeleiden.

En als ik toch iemand aanraad dan is dat bij  deze link interessant:http://blijgewicht.nl zij weet echt veel over voeding, want zij is een echte sportvrouw en een voedingscoach in een echt een aanrader om haar te boeken.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.