food

Fitness and Food

Hoi allemaal

Fitness and Food zijn 2 belangrijke dingen in mijn leven, om beter te kunnen lopen en om mijn gezondheid beter te laten worden. En omdat te bereiken heb ik me op verschillende nieuwsbrieven in geschreven om nog meer uit mijn voeding en training te halen.

Bron foto eigen beheer

CKIIvCgVAAAT-Sy

Dit is een salade van courgette en tomaat, ui, munt,peper en zout. Citroensap en mozzarella. Lekker gezond deze kun je in de middag of avond eten.

Fitness and  Food voor nog meer tips of oefeningen dan heb ik voor jullie een leuke link:  https://www.fitness-tips.nl.

Bron foto fitness tips

Doe vooral je voordeel er mee en word gezonder en fitter, dat bereik je alleen met gezonde voeding en training.  Een middag snack daar  kijk ik naar uit en dit  is nog lekker  en gezond ook.

Bron foto eigen beheer

CJyFx02WsAAsQBv

 

Mozzarella en tomaat , peper en zout , rucola beetje citroensap voor de frisheid en olijfolie.

Voor andere tips dan speciaal voor vrouwen om nog meer uit je training te halen wat er in zit, en waar je zeker gemotiveerd van word. Dat heb je alleen in Amerika ik word zo blij van deze 2 leuke spontane vrouwen . Dat je gelijk zin krijgt om met hun mee te doen in je Eigenhuis.

Bron foto keepcalm-o-matic.co.uk

link :http://toneitup.com

CJZ7qz9UAAANRTr

Mijn avond eten, salade met mozzarella vega burger, paprika, ui, peterselie, zout en peper. En natuurlijk citroensap voor de frisheid en olijfolie voor de smaak.

Fitness and Food

Word lekker gezond en doe vooral je voordeel er mee, ik hou van sporten en voeding dat zijn de hoofdtonen in mijn leven. Om zonder pijn door het leven te gaan en dat  mijn zoon net zo gelukkig en gezond wordt.

Groetjes Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge