boeken,  ideeën,  inspiratie,  Mindfulness,  werktips

‘Stress is mooi mechanisme

Hoi allemaal

‘Stress is een mooi mechanisme dat belangrijke hormonen vrijmaakt, zoals adrenaline en cortisol.Doe wat je wilt doen , sommige banen zijn wegens hun aard niet geschrikt, om samen met een jong  gezin te combineren. Hoe kan je leven evenwichtiger maken , door kleine veranderingen toe te passen dat je minder stress ervaart. Wat je nu heb , en hoe word je gelukkiger in je huidige werk. Als je wat  minder gaat werken , en geef wat minder uit. Zo kan je je leven die draai geven, die jij zou willen . leven als een god in Frankrijk met je wijntje in je hand en in de andere andere hand een lekkere snack. Hoe zal het voor jouw dan uit zien als je kon  leven als in een god in Frankrijk geweldig toch . Deze gedachten hou in mijn gedachten als ik de behoefte heb om iets te kopen, dan denk ik eens komt mijn droom gewoon uit en woon ik met mijn zoon in Frankrijk in de bergen ver weg van de aanslagen maar rustig.

.

Link : www.genoeg.nl voor meer tips.

‘Stress is mooi mechanisme

Als je de balans in je leven beoordeelt, moet je uitkijken met de periode die jij bekijkt. Een dag is te kort, “als ik met pensioen ben ” is te ver weg.

Bron foto genoeg

Stress kan goed zijn voor je ,  maar een dagje opladen en doen wat je graag zou willen doen, is nodig.  Zolang je controle heb over je zelf in je eigen omgeving, zijn de drukke periode niet erg.

Bron foto Bol.

‘Stress is mooi mechanisme

Dit boek is niet meer leverbaar maar je kan het gratis downloaden op deze pagina en natuurlijk voor meer tips.

https://hannekevanveen.wordpress.com

Groetjes Angelique

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge