inspiratie

color your life what are you worth.

Wat ben jij waard in het leven, als jij je leven in zou kleuren.

Ik sta vaak stil bij deze vraag, en ik denk vaak na over mijn eigen talenten. En het mooie van dit alles is, dat er ook altijd hulp komt als ik het vraagt. Want soms komt de hulp uit onverwachte hoek, wanneer jij hem niet verwacht. Met deze bevrijdende boodschap, fixeer je niet op je zwakheden maar op je talenten. Wat zijn jouw talenten, mijn talenten is om een ander na te laten denken. Over hier en nu, want jij en ik hebben allebij een talent. Die talent is dichterbijer dan jij denkt, daarom is het belangrijk dat jij meer kleur in je leven toe laat.

color your life.:

Op welke eigenschappen kun jij vertrouwen.

Waar ik altijd op kan vertrouwen is mijn humor, dat relativeert enorm en het breek de spanning in de gezelfschap. De momenten dat dit samen valt, met de juiste kennis en talenten. Op die juiste moment en met de juiste motivatie, dan heb je optimale presentatie.

Maak gebruik van je talenten als uitgaanspunt.

Als je dit zal toepassen in loopbaanontwikkeling, dan geef dit meer energie. Als je  blijft sleutelen waar je niet goed in bent, dat is verspeelde energie. Die energie kun je ook in andere projecten steken, die veel meer waard is. Daarom is het belangrijk dat jij de meester word , in jouw leven. Dan  word het tijd dat  jij  hier en nu  voor altijd laat zien wie jij bent.

Flowers:

Kleur communiceert. Elke kleur heeft een betekenis, een emotie en een boodschap.

Door bepaalde kleuren in je leven toe te laten of juist te verminderen, zoals in je kleding. Maar ook in je huis en in je voeding, kun je veel veranderingen teweeg brengen. Dan kan je  namelijk je gevoelens en emoties oproepen, ondersteunen én uiten. Kleur is een krachtige tool ,en een manier om inzicht te krijgen in jezelf én in anderen.

De kleuren die je kiest, zeggen iets over wie je bent. Hoe jij je voelt en waar je in het leven staat, stap vandaag nog in de wondere wereld van de kleurenregenboog! de Colour methode draagt bij aan bewustwording, en kan veranderingen in gang zetten die jij eerst niet zag.

Wil jij meer kleur, kijk dan hier: https://www.inspiresta.nl/leefregels-die-leven-kleur-geven 

Ik ben niet goed in mijn taal, maar dat mag de pret niet drukken. Ik hoop dat u er begrip voor heb, maar moge de boodschap voor iedereen duidelijk moge zijn.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.