Media,  online,  sociaal media

Bloggen is je eigen ontwikkelen

 schrijven, leren netwerken, en ondernemen dat leer je met bloggen.

Zeg nu zelf jij wilt je toch meer ontwikkelen, hoe je eigen website maakt. En hoe je foto’s bewerkt, en hoe je leert met Twitter om te gaan. Je bezoekers te analyseren, en als je pech heb hoe je met hackers om moet gaan. Want die breken graag in je website als jij interessant bent. En er valt online heel veel te leren, en iedereen moet altijd van nul beginnen. En met de hulp van Google en sociaal media, kom je op de juiste plek als je tegen problemen aan loopt.

Afbeeldingsresultaat voor jezelf ontwikkelen door bloggen

Klik op het plaatje voor meer info.

Personal branding.

Een blog kan er bij dragen aan je bekendheid, of je nu bekend bent of niet. Op je blog heb je alle ruimte om te laten zien wat jij in huis heb. Voor bedrijven is een blog een enorm waardevolle toevoeging. Het maakt je bedrijf persoonlijker en je bied je potentiel klanten. Meer over je bedrijf en je product die jij levert , terwijl jij de regie houd. En als je het ook combineert met sociaal media, zoals Twitter ben je nog meer zichtbaarder . Omdat deze platform ook door journalisten word gebruikt. Want tenslotte zo laat jij zien dat jij de expert bent op jouw website. In een bepaalde onderwerpen en als je daar ook bij zal vloggen, zie je gelijk hoe jij over komt op Camara. Dat stukje is weer interessant voor journalisten en redacteuren die dan iemand zoeken, die over onderwerpen kunt vertellen.

Afbeeldingsresultaat voor jezelf ontwikkelen door bloggen

Klik op het plaatje voor meer info.

Je website versterken.

Als je meer bezoekers naar je website wilt, is bloggen een krachtige tool. Door dat je steeds meer nieuwe informatie op je site plaats. Dan zal de zoekmachines je belonen, met een hogere zoek resultaat . Omdat je steeds nieuwe content plaats ook als iemand je website heb bezocht, dan zal het niet indirect tot verkoop lijden. maar op dat moment dat de klant behoefte heeft aan je product, komt hij van zelf terug omdat jij waardevol bent.

Afbeeldingsresultaat voor jezelf ontwikkelen door bloggen

Klik op het plaatje voor meer info.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge