Geen categorie

Musthaves voor je bureau en huis

Mooie musthaves voor  je bureau of huis dat werkt altijd beter, en je word blijer er van.

Als blogger ben je vaak aan het Brain stormen omdat je prettig wilt werken op je bureau. Zonder dat het storend of vervelend is, ik heb altijd mijn bureau op geruimd. En het is wit, clean en netjes anders kan ik niet werken. Wat ook helpt dat heb ik  een moodboard met je inspirerende spreuken en bucket list wat ik nog wilt doen.  Standaard heb ik een mok met een leuke tekst er op om mijn dag goed te beginnen, goede laptop, schrijf waar en een groene plant. Uiteraard moet het wel gezellig zijn, en een plekje om me eigen in terug te trekken.

1 De groene plant.

Groene planten geven rust aan de kamer, en heb een gunstige uitwerking op je concentratie. Naast hun bekende job om koolstofdioxide te zuiveren uit je lucht, van de giftige stoffen die rond hangen in je kamer. Zoals de stof formaldehyde, xyleen, toleen. Bovendien verhogen planten de lucht vochtigheid in je kamer.

Afbeeldingsresultaat voor groene planten

2 Karaf met water.

Als je ze ziet staan dan drink je ook sneller water, want goed drinken op een dag is goed voor je en je huid. Het heb ook een positieve invloed op je reactie snelheid. Na een glas water neemt je reactie vermogen tot 14 procent toe.

3 Post-its

Afbeeldingsresultaat voor post-its

Voor Quick notes en briljante ideeen.

4 smartphone.

Het is je  wekker, rekenmachine en  snel een berichtje te sturen of te bellen dan is die smartphone verdraait handig. Ik gebruik vooral mijn smartphone om er mee te whatsappen of er mee te bellen. Kijk naar mijn sociaal media of de hoe laat rijd de trein.

5 organiser agenda

Zo kun je papier werk prioriteit indelen van je werk, aan het einde van de dag. Opgeruimd achter laten, blijkt je meer routinematig kunnen werken. En hoe op geruimde je bureau hoe meer je kan consenteren op de belangrijke taken voor die dag.

Hier is inspiratie om je huis organized te krijgen, rust in huis is rust  in je hoofd.

#Musthaves #Ondernemen #organized #Retweet

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge