Geen categorie

25 manieren om een sjaal te knopen

25 manieren om een sjaal te knopen in 4.5 minuten.

Op een normale manier, maar ook manieren wat jij helemaal niet zal verwachten. Ik hou er wel van om te veranderen van stijl. Ik denk vast jij ook, want als je dit heb gezien , dan wilt jij echt niks anders meer. Of je maak een eigen sjaal van t shirt, dat kan natuurlijk ook, hoe je het doet of maakt op elke manier is er een idee. Voor je eigen sjaal, je kan wel alles kopen maak je kan het na doen of zelf maken.

Hoe cool is dat, geweldig toch dat met een simpele sjaal.

En jij de bewuste vrouw die graag gezien wilt worden, op je werk of netwerk borrels. Dan wil natuurlijk goed voor de dag komen, dan kan het echt niet kwaad om op je sjaal te letten als jij die draagt. Ik let er altijd op of mijn sjaal wel bij mijn out fit past, heb het de juiste kleur, en nog belangrijker staat die kleur wel bij me is ook niet onbelangrijk.

Hoe maak je nu samen met je kind van een  leuke shirt een sjaal.

Veel maak plezier, en wie weet breng ik jouw wel op meer ideeen.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.