Personal branding

Koester eerlijkheid in het bedrijf

Veel mensen denken dat ze elke systeem om de tuin kunnen leiden, koester daarom eerlijkheid in het bedrijf.

Black Turned on Xiaomi Smartphone

Dat wil zeggen dat ze geleerd hebben om toch gewaardeerd te worden voor hun activiteiten in het bedrijf. Die meestal niet positief uitkomst kunnen hebben. Manipulatie betekend het einde van de meritocratie, omdat het elke vorm van eerlijkheid de das om doet.

Manipulatoren zijn nogal schaamteloos in hun gedrag.

Waardoor de omgeving zich behoorlijk over opwind. En op een lange termijn is het daarom ook het beste om nooit, iemand de eer voor een bepaalde innovatie of idee te geven. Het gebeurt maar zelden dat een concept is bedacht, gepresenteerd, uitgevoerd, en gerealiseerd door een de zelfde persoon. Als de oorspronkelijk bedenker het eigendom van het idee te veel naar zich toe trekt, dan kan hij daar te veel invloed op blijven oefenen.Tenslotte kan hij zeggen dat het zijn idee was en dus  dan is het van hem.

Teveel invloed!moet geen enkele bedrijf willen.

Dan zal de bedenker te veel macht krijgen , om zijn zin door te draven zonder dat jij er verbeteringen aan kunt brengen. Een andere probleem is dat als iemand in staat is alle eer naar zicht toe te trekken. Dat de eigendom in het bedrijf kan worden introduceert en dat wil je echt niet.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.