ideeën,  inspiratie

Gediplomeerd huggen.

Gediplomeerd huggen.

Gediplomeerd huggen de free hugs die je op elke straat hoek tegen komt.

De enthousiasstelingen die nog wel eens op straat staan, met een bordje om hun nek  met free hugs. In New York is er nu een bedrijf dat liefhebbers, aan huis laat knuffelen. Is wat voor Nederland knuffel de oma of opa, zo krijg je gratis een blij gezicht te zien. Cuddlist leidt huggers op voor iedereen, die opzoek is naar een healing door wederzijdse niet sexuele aanraking. Voor 80 dollar per uur kun je  iemand  je haar of zijn,  armen te sluiten.

Wie zijn het , en hoe heet het bedrijf.

Kijk voor meer info bij deze link; www.cuddlist.com  volgens de oprichters, Adam Lippin zijn ze vooral in deze maatschappij meest gericht op sex. Maar komen  we liefdevolle aanrakingen te kort, daarom heeft hij de weterschap achter de hand. Want het is bewezen dat knuffelen, spanning en angst vermindert en stress en pijn verlicht. Het bevorderd de cortisol in het lichaam, de service is populair bij singles eenzaamouderen. En mensen met een handicap en vrouwen van wie de man ver weg werkt en dus bijna nooit thuis is. Dus hugs anyone?

Lijkt je het een leuk idee, zet dan een service op om free hugs voor ouderen te doen, iedereen verdient toch een knuffelen. En daar is nu te weining van, hoe meer mensen zullen knuffelen hoe minder agressie in de wereld.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge