Healer

Energie reading

In principe kan iedereen energievelden lezen, natuurlijk sommige mensen hebben er meer talent voor dan anderen.

Maar verder is het vooral een kwestie van vertrouwen, hoe je een energy reading geeft aan een ander. Natuurlijk moet je ervaring mee hebben, het is ieder geval niet zo ik ga even een reading geven. In een energy reading communiceer je namelijk met het hoger bewustzijn van een ander.Je benoemt de informatie die daar al wel aanwezig is, maar nog niet in het lichaam en het dagelijks bewustzijn is ingedaald.

Je tunet is in verschillende energetische lagen opgebouwd, waardoor je een ‘hoger ‘breder’ en ‘dieper’ perspectief kunt geven. Je schakelt als het ware tussen persoonlijke en zielsniveaus, en daardoor het proces van bewustwording wordt versneld.

Angel, Mes, De Natuur, Flash, Wolken, Bewolking, Gras

Een energie reading begint altijd met het voelen van je eigen energie.

Dat doe je door te starten met een meditatie, wie eerst daar mee begint zal een ander ook beter helpen. Energie voelen begint altijd met de basis, als die niet goed staat kun je ook geen energie geven aan een ander.Omdat energie geven aan een ander altijd begint om bij jezelf te voelen om die vervolgens door te geven aan een ander.Je wilt niet zomaar beelden doorgeven, maar informatie die de ander ook kan horen en toelaten omdat de resonantie voelbaar is.

Jou eigen houding is altijd neutraal.

Tijdens een energy reading ben je vooral bezig met ontvangen: je laat de energie van de ander naar je toe komen en vertaalt die in woord, gevoel en beeld. Je blijft daarbij altijd neutraal: de informatie is afkomstig van het hoger bewustzijn van de ander en daar heb je geen oordeel over. Je deelt slechts wat je waarneemt, daarbij wil je niet je eigen energie uitzenden, of adviezen geven. Maar uiteraard: je voegt altijd je persoonlijke kleur toe aan het verhaal, iedere reader geeft een ander readings.

Creëer een heilige ruimte in omgeving.

Het lezen van iemand zijn energie doe je het liefst in een heilige ruimte. Voordat je begint, ‘zet’ je eigen energie aan. Je kunt het doen met behulp van  begeleiders, gidsen (van jezelf en je cliënt), voorouders, Moeder Aarde en Vader Hemel. Ik zeg vervolgens dit omdat het zo zuiver mogelijk moet zijn voor dat je een doorgeef kanaal wil zijn. En voordat ik een  sessie voorbereid: stem  ik mijn eerst af, zodat ik  beter kan voelen wat een ander nodig heeft. De heling is een transformatie van bewustzijn die daar plaatsvindt. Je kunt de energie voelen in de kamer omdat het namelijk verandert; hij raakt gevuld met licht, zachtheid en aanwezigheid.

Stel je eigen open en maak contact met de ander.

Eerst maak je contact met het energieveld van de ander. En dat kan al voordat de cliënt er is, je breidt je aura als het ware aan, en omhult de ander ermee. Bij mij begint een energy reading meestal met een gevoel, ik begin de energie te omschrijven.  Is hij zwaar, of licht, strak of vloeibaar, hoog of laag, diep of oppervlakkig? Door woorden aan energie te geven, alles te benoemen wat ik tegenkomt, kan hij meer gaan stromen. Het voelt zich als het ware dat hij gezien mag worden, en toont zich als gevolg daarvan steeds meer.

Het begint met een voorkeurskanaal.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeurskanaal: zien, horen, voelen, of weten. Het heeft geen zin om op beelden te focussen, als je meer een voeler bent. Als je vooral voelt, begin dan daar, je zult zien dat na verloop van tijd je wijze van informatieverwerking zich uitbreidt. En dat kan in de meeste gevallen razend snel gebeuren  je kunt gaan switchen tussen de verschillende kanalen. Je voelt de energiekwaliteit, je krijgt er een beeld bij en je hoort woorden en weet. Tijdens aura’s lezen, word je voortdurend verrast door wat je doorkrijgt. Er blijkt sprake te zijn van een enorme creativiteit die je dagelijkse, mentale inzicht overstijgt. Als beelden zo boeiend zijn dat je ze zelf niet had kunnen bedenken, zit je goed.

Vertrouw op jezelf.

Zeker in het begin zul je, je afvragen waarmee je bezig bent. Je zegt van alles, en weet niet of het waar is. Energie lezen is echt een sprong in het diepe, zeker als je de persoon in kwestie niet kent. Om te checken of je goed zit, kun je tussendoor vragen stellen: herken je dat? Is dat helder? Heb je hier vragen over? Dat helpt om de energie in beweging te houden; als je weet dat je goed zit, groeit je vertrouwen.

Wil je meer weten vragen staat vrij.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.