Geen categorie

Ben jij nog onderscheidend

Ben jij onderscheidend als het om solliciteren gaat, want je telt tegenwoordig niet meer mee.

Je zal toch denken er zijn zoveel talenten, maar niemand komt aan de bak. Dat je toch raar je gaat echt denken hoe kan dat, zijn bedrijven dan zo kieskeurig als het om personeel gaat. Ze zijn eigenlijk de krenten  uit de pap aan het onderscheiden, wanneer stoppen de recruiters hier mee. En waarom kijken ze niet eens naar de talenten van een werknemer, dat is toch wat er telt.

Schijnbaar ben je al te oud.

En dat vind ik nu zo jammer, want elke werknemer telt mee ook als ze geen werkervaring hebben in dat vak gebiedt. Dat wil nog niet zeggen dat ze het niet aan kunnen, je bent pas onderscheidend. Als je laat zien wat ze niet ze niet verwachten. Want een werknemer die anders is , ook een frisse wind in je bedrijf niet waar.

Wat zijn nu unieke talenten.

Iedereen is uniek. Iedereen heeft een aantal unieke kwaliteiten en talenten. Ook heeft iedereen zijn eigen unieke persoonlijke stijl, zeg maar de karaktereigenschappen die maken wie je bent.Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen nemen namelijk een rol aan, omdat “dit zo hoort” of om hun eigen onzekerheid te verbergen. Vaak gaat dit ten kosten van hun eigen unieke ik, dit kost vaak veel erg veel, energie.

Link:

https://www.wetalent.nl

http://loopbaanregisseur.nl/welke-talenten-heb-je-talent-is-wat-je-bent

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge