Media,  online,  passief inkomen met internet.

Baas boven Baas.

Zo combineer je, jouw baan met je eigen business.

Ben je nu een verpleegkundige/schrijver of influencer, of ben je steeds meer millenialst dan heb meer dan een baan.. De zogenaamde slashes; Maar hoe je dat nu in praktijk, zo side hustle combineren met je fulltimebaan. Dus je bent doordeweeks een verpleegkundige en in het weekend een infleuncer. Negen van de tien ben je in de avond aan het bijklussen is tegenwoordig de norm. Steeds meer werkende Nederlanders willen twee banen combineren om de zogenaamde slashie te worden. Deze tips die ik julllie geeft kan jij straks ook je twee banen combineren en daar business on the side worden.

Klick here for info:

Bedrijf, Idee, Groei, Business Idee

  • Lees je contract altijd goed door ook de kleine lettertjes.

Dit is natuurlijk niet het moment om je enigengang te gaan, en maar te zien waar het schip strand. Neem je contract grondig door en vooral de kleine lettertjes, om te checken wat je werkgever zegt over persoonlijke projecten. Je kan namelijk in problemen komen als je voor je andere werk contact opneemt met een concurrent. Als je in je werklaptop gaat zoeken naar een andere baan, vraag desnoods aan perstoneelzaken wat acceptabel is.

  • Voer eerst je fulltimefunctie uit.

Werk je voor een website en probeer je tegelijk een boek te lanceren, maar kan je dan wel je  rekeningen nog betalen?Aan je boek werken in de baas zijn tijd is natuurlijk not done. Daarom is het goed om eerst je deadlines te halen in je fulltime baan, en dan pas als je tijd over heb aan je boek te werken in je privé leven.Door je oorspronkelijk baan goed  uit te voeren, weet je zeker dat je genoeg geld heb aan de van de maand. Om de rekeningen nog te kunnen betalen, om je vrije tijd jouw eigen dromen te kunnen najagen.

  • Hou je aan je eigen schema.

Door steeds tussen twee verschillende banen te swichen, raak je de overzicht helemaal kwijt. Hou  daarom je twee levens apart van elkaar om zo overzicht voor jezelf te houden van je werkzaamheden. Werk je nu aan je eigen make-up zaak en werk je als telefoniste bij een verzekeringsbedrijf dan kan je de klagende klant ook beter te wordt staan op kantoor.

Maak aparte insta-account aan.

Gebruik je instagram regelmatig voor je werk?Maak dan een aparte account aan voor je eigen bedrijf. Door je klanten door te sturen naar een andere feed kom je ook professional over bij je klanten.Dat laat ook zien dat je side hustle niet zomaar een baan is.

Heel veel succes met het toepassen van deze tips voor meer info klik hier!!!!

Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.