Geen categorie

Barefoot wandelen

Is goed voor lichaam en geest omdat je meer gaat aarde.

Bloten voeten wandelen is net als dansen het voelt licht en je komt tot rust in je hoofd. Daarom zeggen ze toch loop meer op je blote voeten, het zal je helpen om te aarde. Want je staat letterlijk op de grond wat je houding alleen maar te goede komt. Je voeten worden sterker, been spieren worden sterker en vooral je houding verbetert. Zins ik zo loopt voel ik mijn vrij in mijn hoofd. Het geeft mijn rust en mijn lichaam kan beter tegen stress.

En soms gebeurt het dat mensen naar je om kijken en vragen waarom ik geen schoenen aan heb. Het is mijn levenswijzen, en het geef mijn hoofd rust. Probeer het eens zelf dan zal je net als ik rust ervaren en beter met de situatie om kunnen gaan.

En dit is mijn conclusie .

Hoe meer ik zo loopt hoe beter ik met de situaties om kan gaan mijn lichaam heeft geen stress, ik ga negatieve commentaren sneller uit de weg. Durf nee te zeggen, en ik heb meer zin om te wandelen omdat alles niet meer zo zeer doet maar licht voelt als een veer. Mijn zintuigen worden sterker en mijn gave wordt sterker, en werk meer met mijn intuïtie als ik het nodig heb.

Mijn man zij laats wat loopt jij met je hoofd in de wolken ben jij er nog, jij bent zo relax .Hoe komt dat. Ik voel mijn eindelijk compleet ik sta meer bij de aarde en de natuur. Waarom ga jij niet met andere mensen wandelen , zodat zij ook kunnen ervaren wat jij voelt. Ik ben met een persoon gaan wandelen en dat is zo goed bevallen , dat er meer mensen bij komen om mee te wandelen en te voelen wat ik voel.

Dit zijn mijn voeten sterker breder en vooral, ik heb geen last meer in mijn rug en voeten.

Vivobarefoot Primus Lite III

Deze zwarte schoen draag ik dagelijks en de blauwe schoen is voor de winter. Mijn favoriete schoen is Vivobarefoot Primus Lite III is een all-time favoriet. Training, wandelen, dagelijks gebruik, het kan allemaal.Deze heerlijke minimalistische schoen geeft je een ultiem vrij gevoel en laat je voeten natuurlijk bewegen zodat ze op hun best zijn. Bouw aan je kracht met elke run, wandeling en training. De schoenen zijn ‘foot-shaped’ en niet ‘shoe-shaped’, zodat je voeten perfect kunnen bewegen.
Deze editie  schoen is gemaakt met minder: materialen, minder afval en méér gevoel. De zwarte schoen heb ik als heren model omdat die breder zijn dan de vrouwen model, heb je smaller voeten dan is de vrouwen model een optie.

Deze websites zijn mijn favorieten.

https://www.newportbeachindy.com/moms-voice-shoes-optional

https://www.barefootandmore.nl/

Hier koop ik mijn schoenen en je kan hier ook naar de winkel voor advies.

https://barefootshoefinder.com/

Deze website geef veel info waarom het zo belangrijk is om barefoot te wandelen, en veel reviews over verschillende schoenen echt een aanrader.

Buitenlands websites.

https://www.vivobarefoot.com/eu/

https://www.iedereenloopt.be/nl

Wil je meer weten geef dan een reactie.

Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.