kinderen,  online

Armoede is als je droge boterhammen eet

Armoede is, als er vanavond weer geen warm eten is maar boterhammen met pindakaas.

Armoede is dat er geen geld is om in de december maanden rond te kunnen komen. En dat jij met je zomer schoenen  rond moet  lopen, omdat er geen geld is voor warmen schoenen.

Armoede is, dat jij in je zomerjas rond loopt, omdat jou moeder geen geld heeft voor een warmwinterjas. Armoede is, dat je niet bij jou vriendje, opzijn  verjaardag partijtje kunt komen. Omdat jou moeder geen geld heeft.

Gerelateerde afbeelding

Armoede is, dat rijk Nederland niets wilt doen aan deze situatie.

Armoede is dat je moeder geen geld heeft, om naar de voedselbank te gaan. Armoede is dat jij op jouw eigen verjaardag ziek thuis blijft, omdat jij geen traktatie kunt geven op school. Armoede is, als iedereen de andere kant op kijkt en niet ziet dat er nog armere mensen zijn dan jij.

Armoede is dat jij dol graag je ouders wilt helpen, maar ja jij bent tenslotte nog maar acht.

Afbeeldingsresultaat voor armoede is

Armoede is, dat Nederland  een rijk land is, en niet om kijkt naar deze kinderen maar alleen aan hun eigen ik. Dat is pas armoede als iedereen zijn ogen sluit, en niks wilt bijdragen aan deze problematiek.

Maar er schijnt licht achter deze tunnel de lindafoundation, die komt op  voor de belangen van het kind. Met u hulp kunnen zij deze kinderen helpen, het hoeft niet zoveel te zijn. En zeker in deze koude december maanden, dan gun jij zeker deze kinderen een warm welkom. Want ja wij in rijk Nederland hebben toch wat over voor een ander  toch?

Wie helpt mee, om de vergeten kindt te helpen, in deze koude kerstmaanden.  Meer info zie link : www.lindafoundtaion.nl 

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge