online

Blogplan maken in 3 stappen

Blogplan maken in 3 stappen, om je doelen te bepalen.

1 Wie van jullie maken gebruik van moodboards en mindmappen, ik maak altijd van te voren een route map. Wat komt er in te staan, en wat vooral  zo belangrijk dat je het herder en duidelijk op schrijft. Wat je doel is, en vergeet vooral niet duidelijkheid.

Wie zoek er naar  inspiratie  , ik lees veel en  meestal zie ik al een verhaal. Wat meestal gebeurt is, jij heb geen note boekje bij je. Mijn tip neem altijd een note boekje mee om je hersen printels in op te schrijven.

Maak een kalender voor je blogspots, welke dag ga jij schrijven en welke dagen niet. Maak altijd van te voren een blog artikel of meerdere om vooruit te kunnen komen.

Afbeeldingsresultaat voor blogplan maken

2 Je doelen bepalen.

Het alle belangrijkste doel van bloggen is, omdat jij het leuk vind. Maar zal jij het niet leuker vinden als jou blog werdt gelezen. Waarom zal je dan moeiten doen voor je website, als niemand er toch niet naar kijkt toch? Maar je doet het toch voor jezelf omdat jij het zo leuk vind om te schrijven, maar ja er zullen altijd mensen zijn die het wel interessant vinden , wat jij schrijft. Bloggen doe je ook om andere bloggers te ontmoeten, of mooie verslagen schrijven over interessante events. Dan moet jij natuurlijk wel weten waar over jij gaat schrijven, daarom is het belangrijk om je doelen te bepalen.

3 Doel meer bezoekers.

Ja jij wilt natuurlijk dat je blog interessant is voor de lezer, hoe doe je dat interessante conten plaatsen. Tuurlijk maar waar over moet je dan schrijven, dan word het belangrijk voor jou om je doelen te bepalen. Waar over heb jij veel verstand van, en schrijf daar over . Bv over ijsvissen wat komt daar bij kijken, of maak een filmpje hoe doe je dat in praktijk.

Gevonden worden in google is  zo belangrijk , als je gaat bloggen. let altijd op je kopregel en de regel daar onder de 80 worden regel, anders word de 70 regel getoond de hele website. Krijg meer interacties met andere bloggers, is zo belangrijk schrijf eens over een ander. Is leuk en wie weet schrijf die ander ook over jou.

Heel veel plezier met mijn tips, heeft u nog vragen vraagd ze dan.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge