Lifecoaching,  Mindfulness

Wie zichzelf accepteert groeit vanzelf

Hoi allemaal

Wie zichzelf accepteert groeit vanzelf worden we straks het zelfde als zijn eigen moeder, het heeft me jaren gekost om mezelf en mijn eigen waarde te ontwikkelen. Ik voelde me nooit bevrijdt ik Moest maar doen wat mijn moeder wilden, ik mocht nooit denken wat ik wilden. En waarom word dat nu altijd maar zo op gedrongen, iedereen is toch anders dan een ander. het grappig is nog wel dat ik sommige dingen het zelfde doet als mijn eigen moeder, maar verder probeer ik wel verder te kijken dan mijn eigen moeder. Steeds vaker kun je eigen een complimentje geven , wie anders doe het dan voor jouw? Als streeft naar het hoogste maar accepteer ook het laagst in je zelf dan kun jij eigen ontwikkelen. Ik accepteer vandaag dat iedereen ook zijn dag niet zal kunnen hebben, maar je kan ook een ander kwetsen en soms staan heel veel mensen hierbij niet steel.Waarom zal je niet nadenken hoe je denkt en hoe je praat en waarom mag niemand zich zelf zijn. Wij zijn toch geen kudde schapen die iedereen maar volgt. Wij zijn toch uniek hoe we praten en doen, en soms vraag ik me zelf af pas ik in deze wereld omdat ik alles anders zie? Als iedereen zichzelf zal accepteren dan hadden we veel meer gelukkige mensen, dan we nu hebben iedereen is maar boos. En ze vragen hun eigen toch niet af waarom ben ik toch zo boos, en waarom is mijn collega zo rotzak. Omdat je niet naar je zelf heb gekeken waarom word je zo boos, en waarom irriteerde je zo, misschien ligt het aan je zelf.

Wie zichzelf accepteert groeit vanzelf.

Een betere versie van je zelf.

1 Neem regelmatig afstand van je leven, laat je coachen ga een wekend weg en sluit minimaal een keer per dag je ogen.

2 Doe zelf onderzoek wat wil ik, wat past bij mij? Wat zou ik willen doen, als er geen beperking waren? Neem je zelf kritiek met een korreltje zout.

3 Geloof niet alles wat een ander zegt, het ligt aan de persoon zelf.

4 Accepteer wie je bent, focus op je sterke kanten, en accepteer je zwakke punten. Alleen na zelfacceptatie komt groei.

5 Laat perfectionisme en controle los, doe deze week drie dingen die goed genoeg is.

6 Beoefen zelf compassie praat tegen je zelf zoals al je tegen een ander zal praten,

7 Streef naar verbondenheid doe vandaag drie vriendelijke dingen voor een vreemde.

8 Geniet van wat je heb bereikt, besef dat elke face weer iets anders vraagt.

9 Leef een zinvol en waardevol leven, en stel voor hoe jou leven er anders zou uit kunnen zien als je eigen weg was gegaan.

Wie zichzelf accepteert groeit vanzelf.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge