Geen categorie

Wereldkaart op je muur

Wie vind dat nu niet leuk een vintage wereldkaart op je muur.

Ik hou er wel van om mooie platen op mijn muur te hangen. Ik kijk graag rond bij andere bloggers en dan kom je wel eens mooie platen tegen. Zowel vintage als nieuw  om zo je muur te pimpen dan is dit een mooi aangelegenheid. Om eens anders naar je muur te kijken, mijn zoon zijn kamer was toe aan iets moois waar hij van kan leren. En dat doen we graag met mooie platen zoals deze vintage wereldkaart voor aan je muur waar je uren naar kan kijken omdat hij zo mooi is.

Discover schoolplaat

Deze coole wereldkaart lijkt  op de ouderwetse wereldkaarten van vroeger bij Aardrijkskundeles. Leer de wereld kennen!! was het standaard antwoord van de juf. Een vintage poster is nu de trend van het moment. Deze poster heeft een ontzettend gave uitstraling. Hij brengt de vintage look van vroeger in huis. Het zorg ook voor wat extra vrolijkheid en kleur aan je muur. Deze wereldkaart kan je als poster of als foto op glas in je woon- of slaapkamer op hangen. Maar is ook leuk in een kinderkamer .

Deze vintage poster is echt gaaf en zelfs erg leerzaam, omdat kinderen de wereld leert kennen. Ken je die oude posters in het aardrijkskunde en biologie lokaal nog? Van die mooie platen waar je uren naar kon kijken. Wat ook zo leuk is om gewoon om te omcirkelen waar je bent geweest, vinden kinderen altijd leuk die vragen ernaar. Deze toffe posters haal je nu simpelweg zelf in huis, of geef ‘m weg als cadeautje. Erg leuk om te krijgen maar ook heel leuk om weg te geven, zowel als posters maak ook leuk op glas in je kantoor.

Echt geloof mij mijn zoon is er gek op, hij nu al bezig om deze mooie canvas aan zijn vrienden te laten zien. Iedereen was dan ook erg blij verrast naar het mooie resultaat, en hij is groot die mijn zoon zijn kamer is 120 bij 80 cm. Hij is op canvas gedrukt de klassieke uitvoering erg mooi . Nu kan ik aan mijn zoon laten zien waar zijn tante woont, en waar ik bent geweest met mijn reizen.

De service is echt top de mail wisseling ben ik echt over te spreken. Ze reageren snel en de levering was gewoon top echt een aanrader om je mooie vintage wereldkaart hier te bestellen.

Vind je deze post leuk reageer vooral. Gr Angelique

2 reacties

  • Aundrea Watters

    Hello, I was just checking out your website and filled out your “contact us” form. The “contact us” page on your site sends you messages like this to your email account which is why you are reading through my message at this moment right? This is the most important accomplishment with any kind of online ad, getting people to actually READ your ad and that’s exactly what I just accomplished with you! If you have an ad message you would like to blast out to millions of websites via their contact forms in the U.S. or anywhere in the world send me a quick note now, I can even target specific niches and my prices are very low. Shoot me an email here: trinitybeumer@gmail.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.