Geen categorie

Vintage kilo sale

Vintage kilo shoppen heel veel mensen doen het al en jij.

Na het grote succes van de eerste kilo sale in 2012 organiseert vintage kilo nu door heel Nederland en België evenementen. Elke maand kun je op een andere locatie op vintage modejacht gaan. Bij de kassa reken je 18 euro af per kilo en de entree is altijd gratis. Ik zelf bent gek op Vintage stukken, ik voel het meest op gemak als ik zo heerlijk schat kan graven die een ander niet heeft.

Neem nu mijn collectie tassen die ik combineer met kleding stukken die vooral uit bloemen bestaat. Colberts in groen of licht bruin en vooral bloemen. Sjaals die vooral uit bloemen bestaat of vogels en vlinders. Omdat ik nu van een aparte collectie houdt waar ik een ander niet zo gauw in zal lopen. Dan maakt mijn collectie uniek, niet te veel kopen maar mooie stukken waar je jaren mee kan doen. Het is vooral om de combinaties en collectie wat je al heb en die zo aan passen dat het bij je hoort.

Tassen collectie.

Mijn lange Trend Cote jassen waar ik Overveens twee van heb, een mooie grijze voor in de winter en een zomer variant.

Mijn mooie Colbert want ik hou nu van unieke stukken.

Mijn mooie bloemen broek van Miss Etam.

Het schijnt als ik deze stukken draagt dat er altijd mensen vragen waar heb jij dit gekocht. Jij bent zo fleurig en zo toe benaderbaar is wel raar maar ja ik ben nu eenmaal fleurig. Mijn collectie is niet groot omdat ik niet veel koopt, ik vind als je iets koopt dan moet het bij je passen en jaren plezier van kunnen hebben. Anders heeft het geen toegevoegde waarde.

En hou jij nu ook zo van Vintage shoppen kijk vooral dan bij deze link.

www.vintageperkilo.com

Vind je dit nu leuk en hou jij ook zo van vintage shoppen geef dan je mening.

Groetjes Angelique

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge