inspiratie,  overige

Troostende geuren

Hoi allemaal

Troostende geuren is als een baal hooi, of een oude boek, of een kringetje wierook. Deze geuren brengen je weer terug in de tijd,  met de kracht van mooie foto,s die gemaakt zijn. Geur is een herinnering van vroeger, scent to heaven . Elke denkbare geur is daar bij mogelijk, wat dacht je van de parfum van je overleden dierbare, die je zo dierbaar was. en elke herinneringen komt daar naar boven. Ik vind het altijd zo heerlijk ruiken als ik de geur van sigaar ruikt en dan heb ik terug aan de tijd van vroeger wat mis ik dat zo toch. De gezelligheid samen op de bank met gezellige gelach op de achter grond.

Bron foto scent to heaven.

Troostende geuren.

Geur kan ons op een krachtige manier helpen, om verdriet te verwerken en herinneringen te koesteren. Van die gene die we zo missen, elke ziel gaat over naar de hemel en daar worden ze gekoesterd door de dierbaren die daar al zijn.

 

Bron foto Coco Chanel

Ze hebben speciaal geurdoosje, om je weer terug in de tijd te brengen van je dierbare. De geur biedt je troost bij de verdriet en geeft troost bij de verwerking.

Bron foto scent to heaven

Meer info kan je hier te recht. http://scenttoheaven.com

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.