kinderen,  overige

Mommy loves to work

Out of home writhing on my blog and work on my brand.

Hoe ga je dan om als je kind  ziek word, en jij niet zo lekker in je vel zit . De deadlines die op doen, en alles nog moet regelen dat over op rolletjes loopt. Hoe ga jij daar dan mee om, ga jij alles plannen zoals ik dat altijd doet. Van te voren uit stippelen , wat er die dag moet gebeuren. Omdat je werk schrijven op je blog nu eenmaal voor gaat, omdat je een deadline heb. Of je maak even tijd vrij, om te herstellen van je griep om er vervolgens beter te voelen. Wat doe jij? Als het er aan komt.

Ieder jaar, heb een werkende moeder  ten minste een, zo  van deze what-am-I-verondersteld-to-do-nu ziektedagen.

Het gebeurt me vaak dat ik een  verhaal wilt schrijven, maar dat ik vast komt te zitten thuis met een ziek kind op de bank. Die lijdt en door een hel gaat , en zich totaal niet lekker voelt. Alles wat ik wil  doen is knuffelen en films kijken met mijn zoon, maar ik heb een deadline die niet zal wachten. Er is geen instelling van een ononderbroken stroom van de werktijd. Om het af, Nickelodeon wordt schetterende op de achtergrond. Gerechten die  in de gootsteen lonken, zoals mijn  afwas.

Hoe kunnen we op aarde dan productief zijn, onder deze omstandigheden ?

En wat is de beste manier om te gaan over het beheer van de verwachtingen. van de klanten en werkgevers. De eerste stap die we moeten nemen is, om er perspectief naar te kijken. En kijken wat er gedaan moet worden, zelfs als dat betekent dat het verlagen van uw verwachtingen. Dankzij de technologie, kunt je Skype in vergaderingen.  of draai convers in conference telefoons (als je ziek kind dat zal toestaan)De uitzondering voor dit zou zijn als je bewust probeert te binden met iemand die ziek is geweest. Omdat  jij weet dat de kinderen van jouw klanten  vorige week, ook ziek waren dan voel je vrij om samen medelijden te hebben.

Tips.

Maak een back up, voor je alle verslagen.

Werk met schema,s, en werk zoveel mogelijk uit als hij  slaapt.

Maak gebruik van time management. 

Bel tijdens de uren dat je zoon op bed ligt, als je thuis werkt.

Maak gebruik van deze online programma om een afspraak in te plannen. Wanneer je zoon/dochter weer naar school gaat.

Ik maak gebruik van blogplanners , handig in gebruik en beter behapbaar voor je blog.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk te plannen, anders krijg je een deadline en dan krijg je hem zeker niet af. Duidelijke stappen voor meer resultaat.

De blauwe links zijn links, naar andere links.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.