inspiratie,  lifestyle

Leven met een gave, is leven van uit de essentie.

Wie meer zijn van uit zijn gave zal werken, zal leven van uit de essentie.

Hoe vaak heb ik het nu al niet gehoord, denk maar niet aan je gave want niemand zal je begrijpen. Aan de ene kan hebben ze gelijk, omdat niemand je berijpt. Hoe is dat nu om een gave te hebben en daar mee te leven. Heel zwaar ik dacht altijd dat doe ik even, niks is minder waar. Er gaat zoveel kennis vooraf, en zoveel reading en bevestigen dat je eerst moet landen. Vaak had ik het gevoel ze begrijpen me niet, en nog steeds wordt ik niet gelooft. Voor mij is het een bewijs, als je me niet geloofd waarom wil je dan alles weten.

Person Jumping Photo

Ieder mens op aarde komt met een gave, om een ander te helpen of te wijzen.

Natuurlijk is het niet makkelijk, want je voelt de energie van anderen. je voelt de pijn bij iemand anders, en je voelt de gene die over is gegaan. Moet ik deze gave weg stoppen omdat je niet mag zijn wie je wilt zijn. Omdat de maatschappij wilt dat je het zelfde doet, dan zit ik te liegen tegen mijn zelf. Soms vind ik het lastig om het onder woorden te brengen, omdat je nooit precies kunt vertellen wat je voelt en dat doet pijn. Ik wil ook gewoon eens praten met iemand, en die het fijn vind dat die gene mij ziet. En niet alleen maar komen en misbruik maken van iemand zijn gave.

Daarom gebruik ik mijn gave om een ander te helpen of wijzen.

Waarom zal ik het weg stoppen als ik er iemand anders mee kan helpen, ik doe dit door mijn handen en de aanraking geeft de ander kracht. Ik luister en geef wijzen raad, die een ander zou kunnen helpen, wat er speelt in hun leven. Soms tref je iemand die het zo hard nodig heb, om op de juiste moment de juiste woorden te zeggen. Dat het haar helpt, om alles weer op de rail te krijgen. Dat is mooiste geschenk die je ander kan geven, het is wel jammer dat heel veel mensen misbruik maken om  nep readings geven.

Herken jezelf in dit verhaal,en zou je meer weten of  vragen  ik  sta je graag te woord.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.