Eigenbaas,  passief inkomen met internet.,  reizen

Leven als een digitale nomaden

Dus jij ziet het wel voor je, een werksessies onder de kokospalmen kijkend naar de zee.

Als digitale nomade kan je zelf besluiten waar jij je  vandaag je kantoor houdt. Zolang je maar wifi hebt, kun jij je werk doen en jouw euro’s verdienen, dus overal in de wereld. Het is wel zo handig hoe je werk ga in delen, en wat je gaat aanbieden. Tenslotte jij wilt geld verdienen overal te wereld waar dan ook. voor je activiteit online  kun je brood gaan verdienen. Het jarenlange werken in loondienst doet niet bepaald wonderen voor je creativiteit. Ook ben je geprogrammeerd om risico’s te vermijden. Geen wonder dat je liever in de schijnzekerheid van je vaste baan wentelt. Maar kijk uit, want van uitstel komt afstel en zo zal je nooit de wereld zien die jij voor ogen heb.

daylight, hotel, meditation

Als je toch leeft als een nomade, bedenk gelijk wat je nog meer zou kunnen bijdragen.

Want als je een yoga teacher bent, kun je ook onderweg lesgeven en er van leven. Zo kun overal te wereld werken, je kan yoga tips geven in je e-book. Je kan workshops geven hoe je bepaalde oefeningen moet doen, als je druk onder weg bent. Iedereen zal wel als een nomade willen leven, er zijn veel mensen die het al doen, en als je jou leven een kans mocht geven hoe zie je leven er dan uit?

Copywriter on the road.

Het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, en voor lang niet iedereen is een blog het beste businessmodel, maar het dwingt je om goed na te denken over jouw sterke punten. Ook zul je heel wat vaardigheden rijker worden, als je ze meer onder knie zult hebben. Vaardigheden die je als digitale nomaden moet bezitten: denk dan aan websites bouwen (waarbij WordPress het populairste platform is), virale artikelen schrijven, video’s en foto’s bewerken, enzovoort. Kom je al heel ver, niet iedereen is hier goed in.

Voor elke passie en talent is werk.

Die eerste online euro’s zijn magisch, als je ziet dat je via internet iets kunt verkopen terwijl je slaapt. Of in een vliegtuig zit of boven een koraalrif snorkelt, is er geen weg meer terug. Het is dan alsof er een knop in je hoofd omgaat die voor een stortvloed van ideeën gaat en allerlei deuren opent. Dus vind die passie, en ga er gewoon voor!

Meer weten als je als een digitale nomade wilt leven: http://werkenvanuithetbuitenland.nl 

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge